7600 TL Sistem Toplama

Makaleler
2
Artık kullandığım bilgisayarım isteklerimi karşılayamamasından ve yavaşlamasından dolayı yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Yukarıda ki belirttiğim fiyata monitör dahildir. Maksimum bütçem 7600 TL. Aşmam çok çok zor çünkü zaten aşılmış bir fiyat. Aklımda şöyle bir sistem var görüşlerinizi bekliyorum. :)
Birde aklımda RTX 2070'li bir PC toplama fikri de var. Tahminen fiyatı ne kadar olur ve beklemek mantıklı olur mu ? Her bir görüş benim için çok önemlidir. Şimdiden çok teşekkür ederim. :)
@Pantheon @Oreki @rtakak @Elyr @199688 @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun :D Monitör fiyatına göre güzel özelliklere sahip sizi tatmin edecekse alınır. RTX 2070, 1070 Tİ'den 5-6 FPS daha performanslı olur diye düşünüyorum yani bence beklemeye değmez. GTX 1070 Ti hala süper bir kart. RTX teknoloji isterseniz bekleyebilirsiniz ama RTX 2080 7000 TL'den başlarken o da 4000, 4500 TL gibi bir fiyattan başlar diye düşünüyorum. İstersen Adata SU650 yerine XPG SX8000 128 GB M2 SSD alabilirsin depolama alanı yeter ise ama HDD'ye sahip değilmişsin kalsın o halde. Sistemi güzelce kendin toplamışsın zaten :D Aslında B450M-K Prime alınıp Ryzen 5 2600X'e zorlanabilirdi belki. Biraz dengesiz olsa da. Keşke monitör 2K falan olsaydı da tam performans alabilseydin karttan ama yine de 1080P'de akıcı oyun oynayacaksın. Tekrardan hayırlı olsun :D

Öncelikle hayırlı olsun :D Monitör fiyatına göre güzel özelliklere sahip sizi tatmin edecekse alınır. RTX 2070, 1070 Tİ'den 5-6 FPS daha performanslı olur diye düşünüyorum yani bence beklemeye değmez. GTX 1070 Ti hala süper bir kart. RTX teknoloji isterseniz bekleyebilirsiniz ama RTX 2080 7000 TL'den başlarken o da 4000, 4500 TL gibi bir fiyattan başlar diye düşünüyorum. İstersen Adata SU650 yerine XPG SX8000 128 GB M2 SSD alabilirsin depolama alanı yeter ise ama HDD'ye sahip değilmişsin kalsın o halde. Sistemi güzelce kendin toplamışsın zaten :D Aslında B450M-K Prime alınıp Ryzen 5 2600X'e zorlanabilirdi belki. Biraz dengesiz olsa da. Keşke monitör 2K falan olsaydı da tam performans alabilseydin karttan ama yine de 1080P'de akıcı oyun oynayacaksın. Tekrardan hayırlı olsun :D
Çok teşekkür ederim ilk öncelikle. :) 2K monitör alacak bütçem şu anlık maalesef yok ama ileride düşünüyorum. RTX 2070 için yanlış hatırlamıyorsam çıkış tarihi 17 ekim. Bu tarihe kadar bekleyip çıkacak kartların fiyatları hakkında biraz bilgi edinip sonrasında da kararımı verebilirim. Sizce bunu yapmaya değer mi ? Nanokatalog gibi sitelerde daha ucuza satılabilir. Tabi bunlar çıkış fiyatı 5000 TL gibi olursa olabilir. Dediğiniz gibi 6000-7000 TL gibi uçuk fiyatlarla çıkarsa hayal olur benim için. :)

@199688 @Msevket44 Maalesef parçaları bugün alamam. En erken 2 gün en geç 3 hafta sonra sonra olabilir. :( @Elyr Palit fikrini bende düşünmüştüm hocam ama üzülerek söylüyorum maalesef marka takıntım var. Evga favori ekran kartı markam. Bu ekran kartı da ucuz olunca gerçekten almayı çok istiyorum. Aptallığımı mazur görün. :) @rtakak hocam attığınız kasa gayet güzel gözüküyor bütçeyi aşar isem -ama çok zor- o modeli alacağım. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı