7600 TL Sistem Toplama

RAM takviyesi yapılır ama 1070'den 1070 Tİ'ye geçilmez. 1080P için çok farketmeyecektir ileride 2K'ya geçildiğinde 1070 Ti önde olacaktır. Bir de GTX 1070'te stok sıkıntısı olduğu için pahalı.
İleride sorun çekecek kişi sistemi toplayacak kişidir. Ben uyarımı yaptım bağzı arkadaşlar kesinlikle vs yazmış. Heralde çok anlıyorlar bu işlerden bizi enayi sanıyorlar.

Black Friday'ı kesinlikle beklemelisin zaten çokta kalmadı. Dolar zaten yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi Black Friday'da her üründen %5'lik indirim yakalasan bile efsane olur. Acaba Nanokatalog black friday yapar mı :kararsız: Yapar ise gözler 1080'e veya 16 GB RAM'e dönebilir :D
Umarım yapar. :LOL: Black Friday'i beklemek gerçekten çok işime yarayacaktır. Fakat bekleyebilir miyim şahsen bilmiyorum. :) Bundan yaklaşık 1 ay önce bir konu açmıştım. Orada RTX serisini bekleme kararı aldım. RTX planım suya düştü :LOL: Black Friday'i bekleme kararı alıp. O da suya düşerse herhalde kafamı duvarlara vururum. :ROFL:
Anlamıyorum neden yapılmasınki ? Üst düzey sistem topluyorsun RAM'Den dolayı darboğaz sıkıntısı yaşayacak. Akıcı şekilde oynamak mı ? Yoksa FPS drop yemek mi ?
İleride sorun çekecek kişi sistemi toplayacak kişidir. Ben uyarımı yaptım bağzı arkadaşlar kesinlikle vs yazmış. Heralde çok anlıyorlar bu işlerden bizi enayi sanıyorlar.
Hocam kesinlikle size ''enayi'' gibi kötü laflar etmem ve o sınıfa koymam. :) İlk mesajımda belirttiğim gibi ''Her bir görüş benim için çok önemlidir.'' Sizin düşünceniz gibi. :) RAM 8gb evet biraz sıkıntı yaratır ama en kötü bir işe girer 500 TL kazandıktan sonra ayrılırım. :) GTX 1070 Ti almak için ise çok daha fazla emek harcamam gerekir. RAM'i zaten 3 bilemedin 4 aya temin edebilirim. :)

Beni kastediyor, kesinlikle diyen de benim.
Ancak şahsına laf etmedim, sadece dediğinin mantıksız olduğunu imâ edip yapmaması gerektiğini belirttim.
Burada yanlış göremiyorum ama neden mantıksız bulduğumu açıklamamı istiyorsan o tarz sana kötü şeyler söylemişim gibi cümlelerimi çarpıtmana gerek yok.

GTX 1070 Ti Fiyat/Performans oranı GTX 1070'in oranınkinden çok daha fazla.
Aralarındaki fiyat farkı böyleyken GTX 1070 almak... Ayrıca piyasadaki oyunların %0,1'inden daha az oyunda 8GB RAM yetmeyecektir. Yetmese dahi her saniye FPS drop olucak değil. 8GB bellek takviyesi çok kolay şekilde yapılabilir, bunun aksine GPU değiştirmek daha zor ve masraflıdır.
Umarım anlamışsındır @Silinen üye.

Umarım yapar. :LOL: Black Friday'i beklemek gerçekten çok işime yarayacaktır. Fakat bekleyebilir miyim şahsen bilmiyorum. :) Bundan yaklaşık 1 ay önce bir konu açmıştım. Orada RTX serisini bekleme kararı aldım. RTX planım suya düştü :LOL: Black Friday'i bekleme kararı alıp. O da suya düşerse herhalde kafamı duvarlara vururum. :ROFL:

Hocam kesinlikle size ''enayi'' gibi kötü laflar etmem ve o sınıfa koymam. :) İlk mesajımda belirttiğim gibi ''Her bir görüş benim için çok önemlidir.'' Sizin düşünceniz gibi. :) RAM 8gb evet biraz sıkıntı yaratır ama en kötü bir işe girer 500 TL kazandıktan sonra ayrılırım. :) GTX 1070 Ti almak için ise çok daha fazla emek harcamam gerekir. RAM'i zaten 3 bilemedin 4 aya temin edebilirim. :)
Siz bilirsiniz sistem size ait. Herhangibi sorun çıkmaması dileği ile.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı