7600 TL'ye PC toplama

TinyUnder1905

Kilopat
Merhabalar arkadaşlar geçenlerde 5 - 6 ay önce bir laptop aldım ve kullandım ama masaüstü PC'nin tadını vermedi. O yüzden laptopu satıp bir PC'ye geçmek istiyorum ama kafamda bir şey belirlemeden hemen satmak istemiyorum. Belki hoşuma gitmez ise falan her neyse... Ben bir sistem topladım ama daha iyisi olabilir mi diye soracaktım.

R5 2600x eksik.png

İşlemci eksik diyeceksiniz evet stokta olmadığı için buraya koyamadım ama işlemci (R5 2500X) dahil 9100 TL'yi geçmiyor sizce neyi düşürmeliyim neyi arttırmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1400 monitör desek 7700 TL'ye ekran kartı hariç parçaları almanızı öneririm. Stoklara gelince 3050 Ti veya 3050 alabilirsiniz. Yine de şu an 9100 TL bütçede toplanabilecek örnek bir sistemi aşağıya bırakıyorum:
Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2

9074 TL

Ekran kartı şu an stoklarda yok. Yakın zamanda gelecektir diye umuyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı