7600 TL'ye Sistem Toplama

Tremeslay

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar.

Arkadaşlar kendimce, kendi ihtiyacıma ve bütçeme göre böyle bir sistem topladım. Fakat işlemci konusunda kafamda soru işareti oluştu. Burada sizlerin fikirlerini rica ediyorum.

Sizce Ryzen işlemci kalsın mı, yeterli olur mu? Yoksa onun yerine, bu fiyata veya yakın bir fiyat olarak aynı veya daha iyi performansta Intel işlemci var mıdır?
Adsız.png

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha
Herkese merhabalar.

Arkadaşlar kendimce, kendi ihtiyacıma ve bütçeme göre böyle bir sistem topladım. Fakat işlemci konusunda kafamda soru işareti oluştu. Burada sizlerin fikirlerini rica ediyorum.

Sizce Ryzen işlemci kalsın mı, yeterli olur mu? Yoksa onun yerine, bu fiyata veya yakın bir fiyat olarak aynı veya daha iyi performansta Intel işlemci var mıdır?
Eki Görüntüle 323410
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. İyi forumlar.
Daha Ucuz satan siteler var

Başlık sahibini, Nanokatalog sitesinin dezavantajları ile ilgili mutlaka bilgilendirin. Kaş yapayım derken göz çıkarılmasına sebep olmayın, beklemediği istemediği kötü bir sürprizle karşılaşıp mağdur olmasın.
Hatırlattığın için teşekkür ederim.

Ya aslında istediğim şu, 1080p'de her oyunu min 60 fps ile oynayayım. Hedefim bu aslında. Dolayısıyla 1070 ti biraz fazla kaçmaz mı? Ha fiyat yakındır, 100-200 fark vardır (sanmıyorum ama) o zaman düşünülebilir. Kafam hala intel cephesinden bir şey mi yoksa Ryzen 5 2600 dursun mu yönünde.

Ya aslında istediğim şu, 1080p'de her oyunu min 60 fps ile oynayayım. Hedefim bu aslında. Dolayısıyla 1070 ti biraz fazla kaçmaz mı? Ha fiyat yakındır, 100-200 fark vardır (sanmıyorum ama) o zaman düşünülebilir. Kafam hala intel cephesinden bir şey mi yoksa Ryzen 5 2600 dursun mu yönünde.
Aynı fiyata 1070Ti alabiliyorken neden 1060 alasın ki? Ha ben 1060'ımı alayım üstüne 1 1.5k para kalsın cebimde diyorsan senin bileceğin iş ama bütçenin tamamı için 1060 düşük kalıyor. 1070Ti çok güzel bir ekran kartı. 1060'ın önümüzdeki yıllarda sana 60 FPS verebileceği kesin değil. 1070Ti verir ama.

1080p'de her oyunu min 60 fps ile oynayayım.
Bunu 1060'la şimdilik yapabilirsin. İlerde yetersiz kalır. Bütçeye sığıyorken kesinlikle 1070Ti tercih edilmeli.

Ha fiyat yakındır, 100-200 fark vardır (sanmıyorum ama) o zaman düşünülebilir.
En ucuz 1070 ve 1070Ti arasındaki fark 250TL. Kesinlikle değer.

Kafam hala intel cephesinden bir şey mi yoksa Ryzen 5 2600 dursun mu yönünde.
Ryzen 5 2600 çok daha iyi bir seçenektir aynı fiyattaki İntel rakiplerine göre. Kalabilir.

7500-7600 TL'ye 1070 veya 1070 ti'lı sistem nasıl oluyor yahu? 4 bin liradan aşağı yok ki kart. En makulünde bile 1060 ile arasında 1000 TL oluyor. Site önerileriniz varsa o konuda da bilgi verin lütfen.

Arkadaş önerdik işte sistemi. Nereden bakıyorsunuz bu fiyatlara? 3000 TL'ye GTX 1070 3300'e de GTX 1070Ti var. Ben size önerimi yaptım. Alıp almamak size kalmış

Hatta 300 TL ucuzlamış sistem. Alıntıdaki sistemin fiyatı 7350 TL.
Sabah baktığımda link çalışmıyordu. Şimdi açıldı. Peki bu sitenin diğerlerinden farkı ne? Çoğu 3800-4000 TL ve üzerinde satıyor. Dolayısıyla "acaba" dedirtiyor insana.
Bir de senin attığın tek modül ram. 300 TL fark oradan oluşuyor sanırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı