7600M sistem Windows 10 sonrası FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10
Bende de 7650m ekran kartı, 4+4 ram, i5 3230 işlemci var. Sürücüler güncel. Windows 10 pro 64 bit orjinal. DDU ile sürücüyü kaldırıp farklı sürücü kursam da(Son tarihli WHQL veya Beta sürücüyü) değişen bir şey olmuyor. Bütün ayarları değiştirsem de(sg.ResolutionQuality dahil), güç seçenekleri ve Radeon Ayarları kısmından ayarları değiştirsem de 20 fps değerinde kalıyor. Sıcaklık sorunum da yok. Windows 8 de bu sistemle 100 fps alıyorsanız ben direkt geçeyim hocam.

Mesaja ekleme yaptım bakabilir misiniz?
Hocam one technopat ile çok bilgim yok
Bende de 7650M ekran kartı, 4+4 RAM, i5 3230 işlemci var. Sürücüler güncel. Windows 10 Pro 64 Bit orijinal. DDU ile sürücüyü kaldırıp farklı sürücü kursam da(son tarihli WHQL veya beta sürücüyü) değişen bir şey olmuyor. Bütün ayarları değiştirsem de(sg. Resolutionquality dahil), güç seçenekleri ve Radeon ayarları kısmından ayarları değiştirsem de 20 FPS değerinde kalıyor. Sıcaklık sorunum da yok. Windows 8 de bu sistemle 100 FPS alıyorsanız ben direkt geçeyim hocam.

Geçin bence bir de öyle deneyim büyük ihtimalle daha fazla FPS alırsınız fakat neden Windows 10 da bu sorun var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı