7600X Cinebench değerleri nasıl?

Salvador17

Decapat
Daha fazla  
RAM
Gskill Z5 Neo CL30 6000 MHZ 2*16
Anakart
MSİ B650 Carbon Wifi
7600X işlemci Arctic 360 soğutma için Cinebench R23 testi 10dk sonundaki sıcaklık ve TDP değerleri nasıl? Puanı testin sonunu beklememe rağmen vermedi, o yüzden paylaşamadım.

Dosya Ekleri

• thumbnail_IMG_7891.jpg
    thumbnail_IMG_7891.jpg
    222,6 KB · Görüntüleme: 27
7600X işlemci Arctic 360 soğutma için Cinebench R23 testi 10dk sonundaki sıcaklık ve TDP değerleri nasıl? Puanı testin sonunu beklememe rağmen vermedi, o yüzden paylaşamadım.

Throttle stop ile voltaj kısma atarsan sıcaklıklar azalır rehberi var bu linkten ulaşabilirsiniz performansdan kaybetmeden sıcaklıkları düşürmenize yarıyor özet olarak ayrıca performans ayarlamaları yaparak artırabilirsiniz FPS nizi ve termal throttling ihtimalini azaltmaya yardımcı olur.

Throttle stop ile voltaj kısma atarsan sıcaklıklar azalır rehberi var bu linkten ulaşabilirsiniz performansdan kaybetmeden sıcaklıkları düşürmenize yarıyor özet olarak ayrıca performans ayarlamaları yaparak artırabilirsiniz FPS nizi ve termal throttling ihtimalini azaltmaya yardımcı olur.
Hocam hiç anlamam undertvolt işlerinden sadece işlemci tam yükteyken 142 wat olan max tdp değeri 109 wat çekmiş dikkatimi çeken o oldu. Onun dışında sıcaklık değerlerinde bir sorun yok gibi değil mi?

Sadece bana biraz yüksek geldi voltaj kısabilirsiniz göründüğü kadar zor değil hocam rahatlıkla yaparsın o rehberden ben kendi bilgisayarımda yaptım zaten ısınmıyordu daha da iyi oldu oradan extra performans ayarları da yaptım harika oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı