7600X Cinebench R24 skoru düşük

Daha fazla  
Bu testi Curve Optimizer değerini - 20 ve XMP profile 1 olarak yaptım. 861 puan aldım, düşük değil mi? Bu skoru nasıl arttırabilirim?

Curve -25 girdim 866 aldım bu sefer de. Arkadaşlar sizin puanlarınız nasıl?

Son düzenleme:
Yaptığın CO ayarı all-core için yetersiz geliyor olabilir. -15 ile kaç puan alıyorsun ve sıcaklıkların kaç oluyor?

Yaptığın co ayarı all-Core için yetersiz geliyor olabilir. -15 ile kaç puan alıyorsun ve sıcaklıkların kaç oluyor?

-15 ile denemedim hocam, başka ne yapılmalı bilmiyorum? Sıcaklıklar iyi zaten çok yükselmiyor benim 65 nadiren geçtiği oluyor. - 15 daha az puan alır bence çünkü -25, 20'ye göre iyiydi. Denerim ama başka öneriniz de var mı?

Hocam çözdünüz mü sorunu bende ryzen 5 7500f ile düşük alıyorum diğerlerine göre 1k üstü oluyor bende 700'ler de
Çözemedim maalesef. Isı değerlerinize baktınız mı hocam?

PPT limitledin mi? CB testinde 65 dereceyi geçmemesi ütopik çünkü.

-15 ile denemedim hocam, başka ne yapılmalı bilmiyorum? Sıcaklıklar iyi zaten çok yükselmiyor benim 65 nadiren geçtiği oluyor. - 15 daha az puan alır bence çünkü -25, 20'ye göre iyiydi. Denerim ama başka öneriniz de var mı?

Çözemedim maalesef. Isı değerlerinize baktınız mı hocam?
Hocam ben çözdüm cine 24 ile cine 23 değerleri farklı karşılaştırdığınız program sürümleri aynı olsun

866 puan düşük değil zaten, ayrıca yukarıda sorduklarıma da cevap vermemissin :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı