7600X için anakart ve RAM önerisi

Bütçe
40k-45k
Anladım

Neyi var.Ekstra garantiler içinde kulaklık dışında her şeyi ile 55k işte bide benimkiler vergileri geri alıyor.
Dostum ekstra garantili falan değiller. Mağazadan çıktıktan sonra kimse yüzüne bakmayacak bir arıza durumunda. Niye bu kadar insanı dinlememekte ısrar ediyorsun? Verdiğim sisteme bir bak. 10k bütçen kalıyor. Samsung odyssey g5 2k 144 hz g-sync monitörü 5-6k civarlarına alıp geri kalanla da ekipmanı halledebilirsin.

Dostum ekstra garantili falan değiller. Mağazadan çıktıktan sonra kimse yüzüne bakmayacak bir arıza durumunda. Niye bu kadar insanı dinlememekte ısrar ediyorsun? Verdiğim sisteme bir bak. 10k bütçen kalıyor. Samsung odyssey g5 2k 144 hz g-sync monitörü 5-6k civarlarına alıp geri kalanla da ekipmanı halledebilirsin.
Parasını veriyoruz tabii arızaya bakacaklar şuana kadar hep bakıldı

Monitör fena değilmiş ama çözünürlük düşük biraz

Fena kazık yiyorsunuz ama şu an kabullenmiyorsunuz hocam.
Bu arada evet performansına göre pahalı olabilir ama kazık değil sadece daha ucuz gigabyte varken Asus seçtik daha pahalı oldu monitör de öyle.Ama kazık değil Samsung varken apple almak gibi

Son düzenleme:
Dostum ekstra garantili falan değiller. Mağazadan çıktıktan sonra kimse yüzüne bakmayacak bir arıza durumunda. Niye bu kadar insanı dinlememekte ısrar ediyorsun? Verdiğim sisteme bir bak. 10k bütçen kalıyor. Samsung Odyssey G5 2K 144 Hz G-Sync monitörü 5-6k civarlarına alıp geri kalanla da ekipmanı halledebilirsin.

Monitör kronik sorunlu alınmaz.

Parasını veriyoruz tabii arızaya bakacaklar şu ana kadar hep bakıldı.

Monitör fena değilmiş ama çözünürlük düşük biraz.

Bakılır ama normal garantiden hiçbir farkı olmuyor hatta bazısından daha kötü oluyor.

Parasını veriyoruz tabii arızaya bakacaklar şu ana kadar hep bakıldı.

Monitör fena değilmiş ama çözünürlük düşük biraz.

Bu arada evet performansına göre pahalı olabilir ama kazık değil sadece daha ucuz Gigabyte varken ASUS seçtik daha pahalı oldu monitör de öyle. Ama kazık değil.

Hayır mesela en basitinden 5K ya tammaen gereksiz olan ROG STRIX B660 alınacağına Z690 alınabilir. Anlamsız yani. Sitedeki fiyatlar çok kötü değil parçalar gereksiz pahalı fiyatını hak etmiyor. 50k ya 3070 Ti almak kadar saçma bir şey yok 8 GB VRAM ile düzgün 2K açılmıyor bile.

2 yıl olacak bir kronik sorununu görmedim.

Forumda yazın Odyssey serisini kronik sorunlu seri acayip ghosting var çoğu VA panel.

Hayır mesela en basitinden 5K ya tammaen gereksiz olan ROG STRIX B660 alınacağına Z690 alınabilir. Anlamsız yani. Sitedeki fiyatlar çok kötü değil parçalar gereksiz pahalı fiyatını hak etmiyor. 50k ya 3070 Ti almak kadar saçma bir şey yok 8 GB VRAM ile düzgün 2K açılmıyor bile.

Forumda yazın Odyssey serisini kronik sorunlu seri acayip ghosting var çoğu VA panel.
Max bütçe 46k(monitörsüz)klavye + mouse 4k sıvı soğutma 1,5k-2k olacak şekilde sistem atar mısın

Aynı ekran kartı ve işlemci ile dlss açık RTX açık GoW da ortalama 105 Fps fln alınıyor bu arada gayet düzgün sanki.Zaten insan gözünün de belli bir algılama kapasitesi var

Son düzenleme:
Maksimum bütçe 46k(monitörsüz)klavye + mouse 4K sıvı soğutma 1, 5k-2K olacak şekilde sistem atar mısın?

Maksimum bütçe 46k(monitörsüz)klavye + mouse 4K sıvı soğutma 1, 5k-2K olacak şekilde sistem atar mısın?

Aynı ekran kartı ve işlemci ile DLSS açık RTX açık GoW da ortalama 105 FPS falan alınıyor bu arada gayet düzgün sanki. Zaten insan gözünün de belli bir algılama kapasitesi var

Kaynak verebilir misiniz?

Kaynak verebilir misiniz?

YT de görmüştüm Türk biriydi

YT de görmüştüm Türk biriydi.

Burada var değerler RTX kapalı DLSS balanced da 100 civarı veriyor ama VRAM sınırda 1-2 yıla sorun olur. Hem 4070 Ti toplanıyor rahatça mantıklı değil almak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı