ExcellentB
Hectopat
Daha fazla
Dostum ekstra garantili falan değiller. Mağazadan çıktıktan sonra kimse yüzüne bakmayacak bir arıza durumunda. Niye bu kadar insanı dinlememekte ısrar ediyorsun? Verdiğim sisteme bir bak. 10k bütçen kalıyor. Samsung odyssey g5 2k 144 hz g-sync monitörü 5-6k civarlarına alıp geri kalanla da ekipmanı halledebilirsin.Anladım
Neyi var.Ekstra garantiler içinde kulaklık dışında her şeyi ile 55k işte bide benimkiler vergileri geri alıyor.
Parasını veriyoruz tabii arızaya bakacaklar şuana kadar hep bakıldıDostum ekstra garantili falan değiller. Mağazadan çıktıktan sonra kimse yüzüne bakmayacak bir arıza durumunda. Niye bu kadar insanı dinlememekte ısrar ediyorsun? Verdiğim sisteme bir bak. 10k bütçen kalıyor. Samsung odyssey g5 2k 144 hz g-sync monitörü 5-6k civarlarına alıp geri kalanla da ekipmanı halledebilirsin.
Monitör fena değilmiş ama çözünürlük düşük birazDostum ekstra garantili falan değiller. Mağazadan çıktıktan sonra kimse yüzüne bakmayacak bir arıza durumunda. Niye bu kadar insanı dinlememekte ısrar ediyorsun? Verdiğim sisteme bir bak. 10k bütçen kalıyor. Samsung odyssey g5 2k 144 hz g-sync monitörü 5-6k civarlarına alıp geri kalanla da ekipmanı halledebilirsin.
Bu arada evet performansına göre pahalı olabilir ama kazık değil sadece daha ucuz gigabyte varken Asus seçtik daha pahalı oldu monitör de öyle.Ama kazık değil Samsung varken apple almak gibiFena kazık yiyorsunuz ama şu an kabullenmiyorsunuz hocam.
Dostum ekstra garantili falan değiller. Mağazadan çıktıktan sonra kimse yüzüne bakmayacak bir arıza durumunda. Niye bu kadar insanı dinlememekte ısrar ediyorsun? Verdiğim sisteme bir bak. 10k bütçen kalıyor. Samsung Odyssey G5 2K 144 Hz G-Sync monitörü 5-6k civarlarına alıp geri kalanla da ekipmanı halledebilirsin.
Parasını veriyoruz tabii arızaya bakacaklar şu ana kadar hep bakıldı.
Monitör fena değilmiş ama çözünürlük düşük biraz.
2 yıl olacak bir kronik sorununu görmedim.Monitör kronik sorunlu alınmaz.
Bakılır ama normal garantiden hiçbir farkı olmuyor hatta bazısından daha kötü oluyor.
Parasını veriyoruz tabii arızaya bakacaklar şu ana kadar hep bakıldı.
Monitör fena değilmiş ama çözünürlük düşük biraz.
Bu arada evet performansına göre pahalı olabilir ama kazık değil sadece daha ucuz Gigabyte varken ASUS seçtik daha pahalı oldu monitör de öyle. Ama kazık değil.
2 yıl olacak bir kronik sorununu görmedim.
Max bütçe 46k(monitörsüz)klavye + mouse 4k sıvı soğutma 1,5k-2k olacak şekilde sistem atar mısınHayır mesela en basitinden 5K ya tammaen gereksiz olan ROG STRIX B660 alınacağına Z690 alınabilir. Anlamsız yani. Sitedeki fiyatlar çok kötü değil parçalar gereksiz pahalı fiyatını hak etmiyor. 50k ya 3070 Ti almak kadar saçma bir şey yok 8 GB VRAM ile düzgün 2K açılmıyor bile.
Forumda yazın Odyssey serisini kronik sorunlu seri acayip ghosting var çoğu VA panel.
Aynı ekran kartı ve işlemci ile dlss açık RTX açık GoW da ortalama 105 Fps fln alınıyor bu arada gayet düzgün sanki.Zaten insan gözünün de belli bir algılama kapasitesi varHayır mesela en basitinden 5K ya tammaen gereksiz olan ROG STRIX B660 alınacağına Z690 alınabilir. Anlamsız yani. Sitedeki fiyatlar çok kötü değil parçalar gereksiz pahalı fiyatını hak etmiyor. 50k ya 3070 Ti almak kadar saçma bir şey yok 8 GB VRAM ile düzgün 2K açılmıyor bile.
Forumda yazın Odyssey serisini kronik sorunlu seri acayip ghosting var çoğu VA panel.
Maksimum bütçe 46k(monitörsüz)klavye + mouse 4K sıvı soğutma 1, 5k-2K olacak şekilde sistem atar mısın?
Maksimum bütçe 46k(monitörsüz)klavye + mouse 4K sıvı soğutma 1, 5k-2K olacak şekilde sistem atar mısın?
Aynı ekran kartı ve işlemci ile DLSS açık RTX açık GoW da ortalama 105 FPS falan alınıyor bu arada gayet düzgün sanki. Zaten insan gözünün de belli bir algılama kapasitesi var
MSI RTX 4070 TI Gaming X Trio 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RTX 4070 TI Gaming X Trio 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 4070 TI Gaming X Trio 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 38.196,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston Fury Renegade RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL32 KF560C32RSAK2/32 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL32 KF560C32RSAK2/32 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL32 KF560C32RSAK2/32 Ram özelliklerini incele, 5.608,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.225,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte B650M Gaming X AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M Gaming X AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M Gaming X AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.458,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com NZXT C850 PA-8G1BB-EU 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Aigo DarkFlash DLX21 MESH Panel Gaming A-RGB E-ATX Kasa
Aigo DarkFlash DLX21 MESH Panel Gaming A-RGB E-ATX Kasawww.jumbum.com
Kaynak verebilir misiniz?
YT de görmüştüm Türk biriydi.