7600X için hangi kule tipi soğutucu alınır?

yucehanbaba

Centipat
Daha fazla  
RAM
G Skill Trident Z5 6600MHz CL34 2x16
Anakart
Asus Prime B650M-A II WiFi
İşlemci
Ryzen 5 7600x
Aklımda 3 ürün var.

Arctic Freezer 34 e-sports Duo.
DeepCool AG620.
ID-Cooling frostflow 240mm.

Gönlüm DeepCool'dan yana. Fiyat olarak da en ucuzu o. R5 7600X için kullanacağım. Ayrıca işlemciyi eco modda kullanmayı düşünebilirim duruma göre. Oyun ve günlük işler için kullanacağım, OC veya render düşünmüyorum.

Render yapmayıp internette gezinecekseniz oyun oynayacaksanız AG620 gayet yeterli hatta fazla bile olur, zaten sıvı soğutucu da taksanız yakın derecede aynı fps’i alırsınız. Aynı işlemciyi biraz ayarlı şekilde AK620 (AG620’nin bir tık estetik hali soğutma performansı aynı) ile kullanıyorum oyunlarda henüz 60 dereceyi geçmiş değil.

Baya kule tipi ürünler imiş :) Arctic'in 240mm modeli ve mesh kasa 45 derecede çaliştirir.
Adminler sağolsun benim yazmadığım şeyleri yazıyorlar.Kule tipi olarak ben yazmadım kendileri düzeltmişler

O kadar bütçe ayıramıyorum, 4 adet kasa fanı da alacağım.

Render yapmayıp internette gezinecekseniz oyun oynayacaksanız AG620 gayet yeterli hatta fazla bile olur, zaten sıvı soğutucu da taksanız yakın derecede aynı FPS'i alırsınız. Aynı işlemciyi biraz ayarlı şekilde AK620 (AG620'nin bir tık estetik hali soğutma performansı aynı) ile kullanıyorum oyunlarda henüz 60 dereceyi geçmiş değil.

Eco modda durumlar nasıl? Denediniz mi? Gerekli mi?

Adminler sağolsun benim yazmadığım şeyleri yazıyorlar.Kule tipi olarak ben yazmadım kendileri düzeltmişler

O kadar bütçe ayıramıyorum, 4 adet kasa fanı da alacağım.

Eco modda durumlar nasıl? Denediniz mi? Gerekli mi?
Curve optimizer ve ppt limit koyduğun zaman gerek yok eco mode sadece ppt limit koyuyor işlemciye ki onuda neden saçma sapan bir yerde limitlemişler anlamak mümkün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı