7600X sistem sıvı soğutma ile 94 derece

Fırat Albayrak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce 4070 ve 7600XLI sistem topladım. Sıvı sogutma aldım. Bugün taktılar fakat ekran kartım 71 derecede ultrada çalışırken işlemcim 94 dereceye kadar çıktı ve bilgisayar kasası alev aldı resmen. Yarın geri götürüp baktıracağım vatan da taktılar sizce ne sıkıntı olmuş olabilir? Sıvı sogutma sıf daha iyi olsun diye taktık 88 90 94 derecelerde 5 10 dakikada hemen ulaşıyor bu sıcaklığa. Kasanın ön tarafına sığdı oraya taktılar üst tarafta 2 adet ekstra sıcak havayı atsın diye fanda var. Çok üzgünüm 1 haftadır hiçbir şey yapamıyorum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam vatan bilgisayar montaj ekibi taktı benim hiç bir fikrim yok :(
Hocam cikarmamis olabilirler. Hadi yazin anlarimda cok agir islemci isteyen oyunlarda AC vs. Ancak bu havalarda normal degil hemen goturun vatana. Suan da o islemci max 80 olmali.

Hocam cikarmamis olabilirler. Hadi yazin anlarimda cok agir islemci isteyen oyunlarda AC vs. Ancak bu havalarda normal degil hemen goturun vatana. Suan da o islemci max 80 olmali.
Hocam valla yarın sabah tekrardan göstereceğim. Sıvı soğutmam şu Thermaltake Water 3.0 240 ARGB model kasanın ön tarafına sığdı sadece üç fan sökülüp oraya takıldı hava giriş çıkışı yok açtım oradan . Önden sökülen 3 fan ise 2si üst bölgeye takıldı.

Hocam valla yarın sabah tekrardan göstereceğim. Sıvı soğutmam şu Thermaltake Water 3.0 240 ARGB model kasanın ön tarafına sığdı sadece üç fan sökülüp oraya takıldı hava giriş çıkışı yok açtım oradan . Önden sökülen 3 fan ise 2si üst bölgeye takıldı.

O sorun olmaz. Fanlar ters takilmis olabilir hocam gecmis olsun. Alllah'tan sorun baska parcada degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı