Evet 800 dolar etiketiyle gelir artık anakartları da 200 dolar olsa işlemci + anakart parasına %25 daha düşük performans ama tam Intel sistem dizilir Value king Intel
Test yapan kanal profesyonel bir kanal değil merdiven altı diyebiliriz. Çoğu kanalda Intel daha önde veya denk ama enerji tüketimleri daha alt seviyelerde Intel tarafında.
Hayırlı olsun hocam pişman olmazsınız merak etmeyin Intel Core i5-13600K için Freezer 34 yerine indirimlerde güzel bir 240mm sıvı soğutma daha iyi gidebilir.
13600K'yı takabilmem için anakartı güncellemem gerekti. Anakartın bios flashback özelliği olmadığından 13600K'yı kullanabilmek için farklı yollara başvurdum. 1-2 bilgisayarcıya sordum ellerinde 12. nesil işlemci yoktu bende 1.800 TL'ye 12100F işlemci satın aldım. Satın aldığım gün sahibinden'de ilan oluşturdum 1.700 TL'ye ve anında alıcı buldu. 12100F işlemci ertesi gün geldi ve anakartımı güncelleyip 13600K'yı taktım. Sonuç olarak 100 TL ile anakartımı güncelleyip kullanıma hazır hale getirdim. CS:GO da atölye fps benchmark sonuçları: