7600X vs 13600K

Hayırlı olsun hocam şimdiden Intel Core i5-13600K performansı güzel gözüküyor cap framex üzerinden test yapabilir misiniz? Ortalama ve 0.01% FPS değerlerini görmek lazım.

Hayırlı uğurlu olsun. Dün aldığım 13700KF bugün geldi. Bana da 12. Nesil lazım İstanbul'da BIOS'umu güncelleyebilecek biri var mıdır acaba

Hayırlı olsun hocam şimdiden Intel Core i5-13600K performansı güzel gözüküyor cap framex üzerinden test yapabilir misiniz? Ortalama ve 0.01% FPS değerlerini görmek lazım.
Eve geçtiğimde testi yaparım hocam teşekkürler. Bu arada nickiniz çok iyi, 3 yıllık cs go takımımızın ismidir ayrıca Estergon

Hayırlı uğurlu olsun. Dün aldığım 13700KF bugün geldi. Bana da 12. Nesil lazım İstanbul'da BIOS'umu güncelleyebilecek biri var mıdır acaba
12. Nesil alacaksan 12100F alıp satabilirsin onun haricinde Celeron G6900 en uygunu ama piyasası olmadığı için elinde patlayabilir. Biraz araştır, bulamazsan mecbur benim kullandığım yönteme başvuracaksın Ya da anakart henüz almadıysan bios flashback özelliği olan anakart al ya da aldığın yere başvur güncellenmesi için

Bütçe var ise DDR5 alınmalı, uzun vadede ve AMD tercih edilmeli diye düşünüyorum.

CS:GO'da önbellek önemli olduğu için 7600X öneririm, zaten FPS testlerinde de 7600X net daha önde.

Daha 3D cache işlemcileri gelecek AMD'nin hazır yeni sistem topluyorken DDR5 sistem ve 5 yıllık soket desteği olan sistem seçilmeli, net.

3 yıl aradan sonra alıntılıyorum, buradan AMD seçmemi isteyenleri selamlıyorum çünkü yaptığım seçimden (13600K) pişmanım ve AM5 sisteme geçiş yapıyorum. Çabalarınız için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…