İnce ayar yapmasını bilenler için sorun yok, 3. sürüm çıktığından beri sorunsuz kullanıyorum.Advanced System Care bakımdan daha çok zarar veriyor bilgisayara. CCleaner kullan.
İnce ayar yapmasını bilenler için sorun yok, 3. sürüm çıktığından beri sorunsuz kullanıyorum.Advanced System Care bakımdan daha çok zarar veriyor bilgisayara. CCleaner kullan.
Öncelikle Catalyst Control Center‘ı açıyoruz. Sol taraftaki menüden Güç oradan da Geçişli Grafikler Yönetimi‘ne geliyoruz. Grafik işlemcisini manuel olarak veya güç kaynağına göre seçin‘ni işaretliyoruz ve uygula diyoruz.Ekran kartım nvdia değilVsync kapalı her zaman. @Caner DALKILIÇ dediğim olay ccc nin hangi versiyonunda var acaba ? Her versiyonda varsa bunu nasıl yapabilirim ?
Catalsyt Control center'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Eski bir Sürüm ise aşağıdaki linkten güncelleyin.Caner bey sizin yazmış olduğunuz seçenek tam olarak yok fakat bende ccc programında bütün seçenekler performansı en üst düzeye getir olarak ayarlı. Galiba sizin programınızın versiyonu benimkinden farklı. Bu yüzden bulamamış olabilirim sizin yazdığınız seçeneği.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.