SSD çıkartın, H81 koyun ve 4160 yapın. Artan parayı ekran kartına basın.Başlıkta belirtiğim gibi 2000 TL monitör dahil 2000TL Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum (1366x768 monitör) 2 - 3 yıl idare edecek...
Eki Görüntüle 77510
bu kaç yıl gider ?? 1366 768 de
SSD bence iyi H81 Gamer asusunkini mi koyayım yoksa H81 mi alıyım bide 4160 Yapıcam saolun şu anda amd ekran kartlarını bekliyorum inşşalah güzel iş yaparlarda nvidea ucuzlarSSD çıkartın, H81 koyun ve 4160 yapın. Artan parayı ekran kartına basın.
Hocam SSD 60 GB alın, Windows+Google Chrome gibi uygulamaları kurun hızlı açılsın yeter. Oyunları bir doldurmaya kalksan SSD yetmez söyliyeyim. Onun yerine 60 GB SSD+ WD Black serisi daha uygun olur.SSD bence iyi H81 Gamer asusunkini mi koyayım yoksa H81 mi alıyım bide 4160 Yapıcam saolun şu anda amd ekran kartlarını bekliyorum inşşalah güzel iş yaparlarda nvidea ucuzlar![]()
ben 3 oyun yükleyip bitirine kadar oynayan tiplerdenimHocam SSD 60 GB alın, Windows+Google Chrome gibi uygulamaları kurun hızlı açılsın yeter. Oyunları bir doldurmaya kalksan SSD yetmez söyliyeyim. Onun yerine 60 GB SSD+ WD Black serisi daha uygun olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.