7700HQ 1070 Warzone düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Bros

Kilopat
Merhabalar yukarıda belirttiğim özelliklere sahip bilgisayarım Warzone'de orta ayarlarda 55 60 FPS alıyor şehre girince 45 50'ye düşüyor en düşük ayarlarda FPS gene 50 60 arası gidip geliyor termal macun daha yeni sürdüm MasterGel maker ısı durumu işlemci Max 75 ekran GPU ise Max 70 71 dereceleri görüyor frekansı hep maksimumda kullanımı 98 99 arası işlemcimde aynı şekilde 2 3 kere sıfırdan Windows kurmama rağmen bir türlü çözemedim driverlerda güncel ama hiçbir işe yaramıyor. İnternet'te yaptığım araştırmalarda insanlar en yüksek ayarlarda 70 80 FPS ile oynuyor bu durum artık beni donanımsal bir sıkıntı var mı sorusuna doğru itiyor acaba varsa nerede nasıl bulabilirim? Adv_options un sayılarını değiştirmeyi de denedim gene de aradaki fark 5 FPS'yi geçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Başka oyunlarda FPS durumunuz nasıl? Oyunu tamir etmeyi denediniz mi?

Merhaba,

Başka oyunlarda FPS durumunuz nasıl? Oyunu tamir etmeyi denediniz mi?
Ac valhallayı yüksek ayarlarda 60 70 fps çok rahat oynuyorum mesela oyunu 3 kere sildim yükledim artık ya benim pc bozuk yada oyun ayrıca dün 16 gb ram daha ekleyip bir deneme daha yaptım pek değişen bir şey olmadı maalesef yukarıda dediğim gibi 6700hq 1070 li bir laptopu olan arkadaşım çok rahat 90 100 fpslerde oynayabiliyor
Arkadaşının ekran kartı ne? Laptop mu kullanıyor?
Laptop kullanıyor ondada 1070 var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…