1 yıl kadar önce topladım, işlemciye de ekran kartına da overclock yapılmadı. Uzun zamandır Sosyal, Netflix haricinde kullanmadım bile bilgisayarı. Kurumamıştır fakat bilgisayarın yanında Noctua NT-H1 termal macun da vereceğim. Ankara'da ikamet etmekteyim. Satmak veya Macbook Pro/Macbook Pro ayarında (mesela Dell XPS13) bir Laptop ile takas yapmak istiyorum. Modele göre ekipmanlar(+nakit) dahil veya hariç olarak pazarlığını yaparız.
Parantez içinde yazan fiyatlar parça satış fiyatları, toplu satışta indirimli geliyor (07/24/2018 tarihinde değiştirildi). Bazı parçaları diğerleri elimde kalmasın diye satmamam muhtemel, sorunuz.
PC: 5200₺
Kasa: Corsair 400C White (400₺)
İşlemci: i7 7700K (1200₺)
İşlemci Soğutucusu: Corsair H100i v2 Sıvı soğutucu (530₺)
Ben de isterim elime daha fazla para geçsin ama daha fazlasını (belki bu miktarı bile) verebilecek insan yok memlekette ve en nihayetinde ikinci el, daha fazla istememin yersiz olacağını düşünüyorum.
Ben de isterim elime daha fazla para geçsin ama daha fazlasını (belki bu miktarı bile) verebilecek insan yok memlekette ve en nihayetinde ikinci el, daha fazla istememin yersiz olacağını düşünüyorum.