- Makaleler
- 1
Teklife göre parça satışı yapabilirim...
Modeli bulmaya çalıştım fakat bulamadım hocam. Sistem özellikleri nedir laptop'ın? Takas + nakit gibi mi olacak, hangi parçaları istiyorsunuz ekran kartı haricinde?Hocam elimde MSI GE70 2oe 201TR modeli var ilerde satmayı düşünüyordum ancak laptop bakıyormuşsunuz .
2.si ekran kartını sipariş ettim bana kalan bileşenler lazım yani ekran kartsız kasa. Ankara içiyim elden alırım anlaşırsak. O şekilde satarsanız ne kadar istersiniz?
Bir de ısı değerleri lazım 7700K nın. Çok ısındığı bilinen bir olay.
GE70 NOTEBOOK CORE İ7 2.40 GHZ-16GB-1TB-17.3''-2GB-W8 NOTEBOOK BILGISAYAR - Vatan BilgisayarModeli bulmaya çalıştım fakat bulamadım hocam. Sistem özellikleri nedir laptop'ın? Takas + nakit gibi mi olacak, hangi parçaları istiyorsunuz ekran kartı haricinde?
Bu arada "konuya cevap geldi" tarzı bir bildirim gelmedi, 3. sayfaya bakınca gördüm. Düzeltebilecek yöneticilerin bilgisine![]()
Hocam bilgisayara dair hiçbir bilgi verilmemiş Vatan'ın sayfasında daŞu laptop. CD ROM'u çıkartıp yerine SSD alıp taktım 250GB. Şansa hepsiburada indirimleri var eve gidince inceleyeceğim ama güzel 2.el güzel sistem yakalarsam da alacağım ekran kartı kargoya verilmiş almam lazım kalanları.
Nakit veya yanınızda banka havalesi online bankacalıktan ikisi de olur ki bana kalırsa da yanınızdan havale yaparım hem sizin için güvenilir olur hem de benim para gönderdiğim gözükür. Ama dediğim gibi şu KDV indirimleri kafamı çok kurcaladı güzel işlemci indirimleri var yarın eve gidince detaylı bir incelemem lazım.@FrontPage. peki sadece nakit veya havale (tabii ki yan yanayken gerçekleşecek) yapma şansınız var mı? Oyun odaklı değil de taşıması vs. daha kolay olan bir laptop (büyük ihtimalle bir Ultrabook) alacağım, sürekli al-sat işiyle uğraşan biri de değilim o yüzden açıkçası nakit veya havale gibi bir yöntem daha iyi olur benim için.
Tabii ki hocam.Nakit veya yanınızda banka havalesi online bankacalıktan ikisi de olur ki bana kalırsa da yanınızdan havale yaparım hem sizin için güvenilir olur hem de benim para gönderdiğim gözükür. Ama dediğim gibi şu KDV indirimleri kafamı çok kurcaladı güzel işlemci indirimleri var yarın eve gidince detaylı bir incelemem lazım.
Hocam kusura bakmayın yeni gördüm yorumunuzu. Teklife göre satış yapabilirim daha önceden de söylediğim gibi, ne teklif edersiniz?Ekran kartını tek satar mısın hocam?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.