Satıldı 7700K, GTX980 Ti, 16GB, H100i v2, 400C, M12ii 620Evo sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam elimde MSI GE70 2oe 201TR modeli var ilerde satmayı düşünüyordum ancak laptop bakıyormuşsunuz .
2.si ekran kartını sipariş ettim bana kalan bileşenler lazım yani ekran kartsız kasa. Ankara içiyim elden alırım anlaşırsak. O şekilde satarsanız ne kadar istersiniz?
Bir de ısı değerleri lazım 7700K nın. Çok ısındığı bilinen bir olay.

Hocam elimde MSI GE70 2oe 201TR modeli var ilerde satmayı düşünüyordum ancak laptop bakıyormuşsunuz .
2.si ekran kartını sipariş ettim bana kalan bileşenler lazım yani ekran kartsız kasa. Ankara içiyim elden alırım anlaşırsak. O şekilde satarsanız ne kadar istersiniz?
Bir de ısı değerleri lazım 7700K nın. Çok ısındığı bilinen bir olay.
Modeli bulmaya çalıştım fakat bulamadım hocam. Sistem özellikleri nedir laptop'ın? Takas + nakit gibi mi olacak, hangi parçaları istiyorsunuz ekran kartı haricinde?

Bu arada "konuya cevap geldi" tarzı bir bildirim gelmedi, 3. sayfaya bakınca gördüm. Düzeltebilecek yöneticilerin bilgisine :)

Son düzenleme:
Modeli bulmaya çalıştım fakat bulamadım hocam. Sistem özellikleri nedir laptop'ın? Takas + nakit gibi mi olacak, hangi parçaları istiyorsunuz ekran kartı haricinde?

Bu arada "konuya cevap geldi" tarzı bir bildirim gelmedi, 3. sayfaya bakınca gördüm. Düzeltebilecek yöneticilerin bilgisine :)
GE70 NOTEBOOK CORE İ7 2.40 GHZ-16GB-1TB-17.3''-2GB-W8 NOTEBOOK BILGISAYAR - Vatan Bilgisayar

Şu laptop.CD ROM u çıkartıp yerine SSD alıp taktım 250GB. Şansa hepsiburada indirimleri var eve gidince inceleyeceğim ama güzel 2.el güzel sistem yakalarsam da alacağım ekran kartı kargoya verilmiş almam lazım kalanları.

Şu laptop. CD ROM'u çıkartıp yerine SSD alıp taktım 250GB. Şansa hepsiburada indirimleri var eve gidince inceleyeceğim ama güzel 2.el güzel sistem yakalarsam da alacağım ekran kartı kargoya verilmiş almam lazım kalanları.
Hocam bilgisayara dair hiçbir bilgi verilmemiş Vatan'ın sayfasında da :LOL: İşlemci modeli, HDD, SSD falan siz yazabilirseniz sevinirim. Ekran kartsız da fiyatta anlaşırız, sıkıntı yok. :)

Kafamdan yazacağım evde değilim yarın öğlen gidicem eve;
4700MQ 3.2ye turbo boost
GTX 765M
1TB 7200RPM
250 GB Samsung EVO alıp takmıştım dediğim gibi CD-ROM u çıkardım o slota SSD yi taktım ama SSD nin modelini hatırlamıyorum şu an 840EVO olabilir net değil. 550 500MB yazma hızı stabil çalışıyor hiç bir zaman ağzına kadar doldurmadım hep 50-60 GB boş bıraktım.
16GB RAM-hızlarını hatırlayamıyorum
17inch 1080P monitör.
Soundblaster özelliği var normal laptoplara göre fazla ses çıkartıyor benim en memnun olduğum özellik buydu sonuna kadar açmıyorum zaten iyi ses veriyor.

hatırladıklarım bunlar. Hiç bir zaman dizüstünde oynamadım hep masada tuttum. Sadece kablo ile kullandım bataryası 4 yılda kullandığım toplasanız 1 saati geçmez o da 1-2 defa takıp bir yerden bir yere taşımak içindir batarya 0 gibi.

Aldığım zaman 3400TL idi 2014te. O zaman için çok çok yüksek bir fiyat zaten doların durumu o zaman bilindik. Yakın zamanda üzülerek satış listesine koyacağım zaten masaüstüne geçeceğimden dolayı üzüilerekte olsa. Hayırlısı.

@FrontPage. peki sadece nakit veya havale (tabii ki yan yanayken gerçekleşecek) yapma şansınız var mı? Oyun odaklı değil de taşıması vs. daha kolay olan bir laptop (büyük ihtimalle bir Ultrabook) alacağım, sürekli al-sat işiyle uğraşan biri de değilim o yüzden açıkçası nakit veya havale gibi bir yöntem daha iyi olur benim için.

@FrontPage. peki sadece nakit veya havale (tabii ki yan yanayken gerçekleşecek) yapma şansınız var mı? Oyun odaklı değil de taşıması vs. daha kolay olan bir laptop (büyük ihtimalle bir Ultrabook) alacağım, sürekli al-sat işiyle uğraşan biri de değilim o yüzden açıkçası nakit veya havale gibi bir yöntem daha iyi olur benim için.
Nakit veya yanınızda banka havalesi online bankacalıktan ikisi de olur ki bana kalırsa da yanınızdan havale yaparım hem sizin için güvenilir olur hem de benim para gönderdiğim gözükür. Ama dediğim gibi şu KDV indirimleri kafamı çok kurcaladı güzel işlemci indirimleri var yarın eve gidince detaylı bir incelemem lazım.

Nakit veya yanınızda banka havalesi online bankacalıktan ikisi de olur ki bana kalırsa da yanınızdan havale yaparım hem sizin için güvenilir olur hem de benim para gönderdiğim gözükür. Ama dediğim gibi şu KDV indirimleri kafamı çok kurcaladı güzel işlemci indirimleri var yarın eve gidince detaylı bir incelemem lazım.
Tabii ki hocam.
Ekran kartını tek satar mısın hocam? :D
Hocam kusura bakmayın yeni gördüm yorumunuzu. Teklife göre satış yapabilirim daha önceden de söylediğim gibi, ne teklif edersiniz? :D

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı