7700XT sistem için F/P monitör önerisi

Bütçe
7000-9000

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı geceler arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönük F/P monitör hangisi? Başka öneriniz var mı?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler:
-Valorant/CS2/PUBG/Rainbow six: Siege/Warzone vb. FPS oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting, ölü piksel, kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum. (Tabii bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre.)

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS paneller kontrast acisindan basarili değil, ips glow da var ve bunlar her modelde var nerdeyse. Olu pixel vs. biraz sans isi, cikabilir de cikmayabilir de. Gaminggentr cikarsa değişim yapiyor, bir daha çıkarsa sana değişim mi iade mi diye soruyor. Bende g2724d var, rtings'de de begenilmis bir urun, incelemesine bakabilirsin. Bildigim kadariyla attigin msi da basarili. Benim sana onerim, benim pc'yi toplarken yaptigim gibi yapman. Amazon'dan aldim ilk monitoru, LG'ydi, geldi ve bir hafta kullandım koruyucularıni hic cikarmadan, test ettim. Cok hafif sicak renkten soguk renge gecis vardı panelde ve icime sinmedi. Cayma hakkimi kullanaeak ve sebep gostererek sorunsuz iade ettim. Benim sana onerim bu iki monitörden hangisi amazon'da varsa amazon saticisindan, onu al ve biraz kullan. Icine sinmezse ve problemliyse iade et.

Peki hangi model daha iyi, hangisini önerirsin?

fiyatından ötürü mi diyorsun ? yoksa diğerlerinden iyi mi

Nedenlerini de söyler misin acaba? Ne farkı var da mesela ASUS'ya da MSI almıyorum.
Biraz daha bilindik marka almayı düşünüyorum, attıklarını da görüyorum ama benim attıklarım daha çok öneriliyor sanki. Bu bütçede hangisi en iyisi acaba ?

Markasına takılmana gerek yok. Attıklarım da kaliteli monitörler. Kağıt üstünde de testlerde de başarılı monitörler. Attıkların arasında hangisi dersen de G274QPF E2 seçerdim.

Markasına takılmana gerek yok. Attıklarım da kaliteli monitörler. Kağıt üstünde de testlerde de başarılı monitörler. Attıkların arasında hangisi dersen de G274QPF E2 seçerdim.

Amazon'da buldum fakat satıcı Teknorya olduğu için yine de herhangi bir durumda Amazon iadesi olur mu yoksa Teknorya ile mi uğraşmam gerekiyor acaba?

Amazon'da buldum fakat satıcı Teknorya olduğu için yine de herhangi bir durumda Amazon iadesi olur mu yoksa Teknorya ile mi uğraşmam gerekiyor acaba?
Satici amazon değilse direkt ve kolayca cayilabiliyor mu emin değilim ama amazon musteri hizmetlerini arayip sorabilirsin, bu konularda cok hizlilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…