775 pin işlemci önerisi

Bütçe
yok

berkay211

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 gb
Anakart
ms 7592
Merhaba, şu anki işlemcim E8400. Ekran kartım GT 1030, RAM 8 GB ve hiçbir oyun kaldırmıyor. Sistem çok kötü, işlemci değişirse oyun kaldırabileceğini düşünüyorum. İşlemci önerisi olan var mı? GTA 5, Valorant, CS:GO gibi oyunları kaldırabilecek şekilde.

2.el Quad 9400 serisi alıp overclock yapabilirsin de CS:GO 2 açmaz SSE fix olayı bulursa anca.

Yok hocam o olay öyle düzelmeyecek. 15 FPS'den ne yapacak 2 katına çıksa yine 30. arkadaşın direkt bu soketten kurtulması şart. Bütçesini belirtsin arkadaşlar daha iyi bir seçenek bulsun.

AM3 sistemlerin çoğu zaten SSE 4.2 desteklemez AM3+ sistemlere bakmalı o halde uygun fiyatlı arkadaş zaten CS:GO demiş CS 2 demiş olsa sistem önerisi yapardım şu anlık overclocklu Quad serisi işini görür.

AM3 sistemlerin çoğu zaten SSE 4.2 desteklemez AM3+ sistemlere bakmalı o halde uygun fiyatlı arkadaş zaten CS:GO demiş CS 2 demiş olsa sistem önerisi yapardım şu anlık overclocklu Quad serisi işini görür.
AM3 sisteme gerek yok, i5 750 bile SSE 4.2 destekliyor. @Andar Han dediği gibi yapılabilir. CS:GO yok artık silindi CS2 oynayabilir. Betalardan tek başına botlara karşı veya 2024'e kadar CS:GO'da kalmaya karar veren sunucularda CS:GO oynamak istiyorsa onun bileceği iş. 2024'te de tekrar masraf yapar CS2 için zararlı çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…