775 pin sistem toplama

gamer-z

Megapat
Bütçem az olduğu için 775 pin sistem toplamaya karar verdim. İdarelik toplayacağım eylül ayına kadar. Ya da o zamana kadar bekleyip Kaby Lake sistem mi toplasam karar veremedim. Kasa ve 1 TB HDD var. Diğer parçalar alınacak. Bellek 2 adet 2 GB 667 MHz sıfır. Ekran kartı ikinci el MSİ R7 240, işlemci Core 2 Quad Q8200, anakart GIGABYTE EG45M DS2H. Monitörüm tüplü 17 inç 1280x1024. Sizce almalı mıyım bu sistemi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak Q9650 seçebilirsiniz, yada Çin'den 2. el X5450 fakat ileriye dönük bir sistem olmaz. R7 240 yeterli olacaktır, fakat bir miktar daha para ekleyerek GT 1030 almanızı şiddetle öneririm. Tüplü monitör ise önermiyorum, R7 240 1920x1080 monitörleri bile besleyebilir. Sana ''Neden beni bu tüplü monitöre hapsettin ?'' Diye haykırır. Ramları ise en az 4 GB'a yükseltmenizi de öneriyorum, fakat sadece oyun için olmayacaksa 6 veya 8 GB'a yükseltmek daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı