775 pin sistem yükseltme

Buğraa_2001

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ram ile breaber 150 ₺ bütcem var 8 gb rama ihtiyacım var ddr2 olarak 4 gb ramim ve işlemci olarak quad core 2 duo q8200’ım var ekran kartımda Gt1030

İşlemci olarak e5450 alın.Anakartınız desteklemiyor olabilir bir kontrol edin eğer bios modu varsa veya modsuz destekliyorsa alın.Ram olarak 4 GB RAM daha ekleyin RAM ucuz bulabilirseniz 150 tl yi geçmez fakat bulamazsanızda en fazla 200 tl tutar.

İşlemci olarak e5450 alın.Anakartınız desteklemiyor olabilir bir kontrol edin eğer bios modu varsa veya modsuz destekliyorsa alın.Ram olarak 4 GB RAM daha ekleyin RAM ucuz bulabilirseniz 150 tl yi geçmez fakat bulamazsanızda en fazla 200 tl tutar.
Yeni anakart ve ram takviyesi olabilir ancak işlemci alamam 1-2 sene sonra değiştiricem bilgisayarı baştan ben sadece şu anlık günümüz oyunlarını açması için bu yükseltmeleri istiyorum ilk başta koyduğum linkteki anakart ve 2x2GB ram yükseltmesini yapabilir miyim ?

Anakart Adı Biostar G41D3C
CPU Türü QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) Lga775 socket
Kingston hyperx fury Bellek Hızı DDR3-1600 2x2
Adata 120gb ssd
Benim sistemim yukardaki gibidir birçok yeni sistemden verimli çalımaktadır benzeri bir sistem toplayabilirsin.

Şu anlık yeni işlemci düşünmüyorum 150₺ limitim var çalışmada sorun olur mu sizce olmaz der iseniz anakart ile ddr2 2x2GB ramin siparişini vereceğim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı