775 pin Xeon E5462 geçişi sonrası 'page fault in nonpaged area' hatası

velique35

Centipat
Arkadaşlar geçenlerde Aliexpress'ten Xeon E5462 1600 FSB işlemci aldm. Anakartım ASUS P5K SE. Hangi çeşit BIOS'u yüklersem yükleyim farklı çeşit mavi ekranlar aldım. Şu anda page fault in nonpaged areada sabit kaldık :D bunu nasıl aşarım RAM'lerden diye bilgiye ulaştım fakat Windows testinde RAM'lerim saglam gözüküyor. Şuraya minidump dosyasını paylaşsam ilgilenecek arkadaşlara gerçekten duacı olurum.

040320-24460-01.dmp

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Win10Sart.jpg
    Win10Sart.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 50
Usta ben optimize defaulta çektiğimde eklediğiniz görseldeki gibi değildi ayarlar. Çoğu Enable'dı. Bu ayarları yaptıgınız anakart ve işlemci nedir? Benimkinde de yaptım ama inşallah verimli olur. Bir de güç kaynağınızı merak ettim. İlginize çok teşekkür ediyorum. Gidişatı gene buraya yazacağım
1 saat sonunda driver irql not less or equal 0x00000a mavi ekranını verdi.

Son düzenleme:
Win 7 için destek kalmadı biliyorsun.

Görseldeki ayarlar Xeon işlemcilerin win 10 ile çalışabilmesini sağlıyor.

İyi de hocam benım anakartım ASUS P5K SE. Anakartımın maksimum desteği W8.1. sanırım ben sorunu buldum. RAM'lerden biri veya ikisi arızalı. Deneme yanılma yapiyorum bakalım 6 saat oldu sorun yok Single 2 GB RAM'le.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı