775 soket ölü yatırım en fazla 50 tl veririm. Hatta vermiştim de, desteklediği işlemciler c2q serisi zaten kötü, iyi bir GPU takacaksan önermem. Yok ucuza kapatmak istiyorum diyorsan ga-G41 combo veya P5G41T en iyisi zaten. 500 liran faan varsa X3440 - H55 ikilisini diz bence.
İşlemci hazırsa masraf yapma o zaman, G41 combo al. 100-150'den fazla verme bu arada. Yok işlemciyi almadıysan direkt 775 sistemi çöpe at x3440 - h55 ikilisini topla.
Bu arada intel 775 soket anakartlar tek slot 2gb RAM destekler. Tek slot 4GB RAM'in varsa şansına küs.
2+2+2+2 şeklinde takarsın, zaten 2g ddr3 ramler ucuz.
Ben pek anlamam bu işlerden ben sadece 3 slot RAM yeri olsun anakartda 2 + 2 üçüncüsünede 4 GB RAM takmayı düşünüyorum yani böyle bir ana kart bulamaz mıyım kafam çok karıştı anlamıyorum pek bu işlerden kusura bakmayın.
Bu arada Intel 775 soket anakartlar tek slot 2 GB RAM destekler. Tek slot 4 GB RAM'in varsa şansına küs.
2+2+2+2 şeklinde takarsın, zaten 2G DDR3 RAM'ler ucuz.
Hocam 250 TL bütçeniz var ise anakartınızı ve işlemcinizi satın oradan gelen parayla 400 - 450 TL civarına Xeon X3440 ve H55 anakart bulabilirsiniz ve daha performanslı bir sistem olur.
Ben pek anlamam bu işlerden ben sadece 3 slot RAM yeri olsun anakartda 2 + 2 üçüncüsünede 4 GB RAM takmayı düşünüyorum yani böyle bir ana kart bulamaz mıyım kafam çok karıştı anlamıyorum pek bu işlerden kusura bakmayın.
4 slotlu DDR3 RAM'ler çok para istiyormuş arkadaşın dediğine göre benim bütçem yok o kadar.
Basitçe anlatmak gerekirse, tek bir tane DDR3 4GB RAM çalışmaz, anakart desteklemez.
Anakartın 4 RAM slotu var, sen ister 2 + 2 toplamda : 4GB RAM takarsın. İstersen 2+2+2+2 takarsın.
Hocam 250 TL bütçeniz var ise anakartınızı ve işlemcinizi satın oradan gelen parayla 400 - 450 TL civarına Xeon X3440 ve H55 anakart bulabilirsiniz ve daha performanslı bir sistem olur.
GIGABYTE G41M COMBO 775 PİN DDR3 QUAD ANAKART - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bu ankart ı önermişlerdi önceden bu ankart mı almalımıyım ?