Elektronik ₺778 - Moondrop Chu 2 DSP

Hocam elimde Samsung Buds 2 ttec airbeat Duo EarPods Corsair HS80 var aralarında cidden netlik farkı var her sesi ayırt edebiliyorum ama oyun icin kullanılacağını dusunmuyorum orada cok alısamadım yükseklik bakımından yüksek değil chu 2

Buds 2 ile kıyaslarsanız Chu 2'nin ses kalitesi nasıl hocam. Geçmeye değer mi?

KZ Edx Pro kullanıyorum müzik ve günlük kullanım için geçmeye değer mi? Ses kartım çok iyi değil ama.

KZ Edx Pro kullanıyorum müzik ve günlük kullanım için geçmeye değer mi? Ses kartım çok iyi değil ama.
Type-c girişin varsa ve bunun ses signature'ı zevkinin dışında değilse değer geçmeye. Ses kartının önemi yok sürmesi kolay bir kulaklık.

Buds 2 ile kıyaslarsanız chu 2'nin ses kalitesi nasıl hocam. Geçmeye değer mi?

Hocam Buds 2 ile neredeyse aynı ama Buds 2'nin bass ı cok daha iyi chu 2 de sesler net her şeyi ayrı ayrı hissettiriyor.

Bunlarda o flat response pek tatmin edici değil ama yine de hiç yoktan iyidir. %100 flat response zaten imkansız ama bunlarda o oran çok daha düşük. Yine de KZ'den iyidir. Bu IEM'ler ile tane tane duyabileceğinizi yine de zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…