778g hangi MTK işlemciye denk?

Adreno 725 ve Xclipse 920'den zayıf. Snapdragon 865'teki Adreno 650'yi overclock'larsak G710 MP7'ye yetişir ve hatta geçer. Adreno 660 için de aynısı geçerli ki kendisi OC 650'dir.
Hatta NotebookCheck'in GFXBench sonuçlarına göre G710 öndeyken 3DMark'a göre 660'ın geçtiği yerler de bulunuyor. 660 ile rakip diyebiliriz.
NotebookCheck'in testlerine pek güvenemiyorum. Bence günümüz için yeterli bir GPU.

NanoReview gibi yerlerden güvenli olduğu kesin. 🙂
Ayrıca bu sonuçtan nasıl günümüz için yetersiz buldunuz? Fazlasıyla yeterli. Adreno 660 da zaten amiral gemisi bir grafik kartı.
Yeterli buldum hocam. :D Hali hazırda kullanıyorum. Aralık güncellemesiyle GPU driver'ı güncelleniyormuş onu bekliyorum.

Yeterli buldum hocam. :D Hali hazırda kullanıyorum. Aralık güncellemesiyle GPU driver'ı güncelleniyormuş onu bekliyorum.
NotebookCheck'e göre de fazlasıyla yeterli zaten. Oraya laf edip bence yeterli bir GPU diyince yetersiz sandınız zannettim.
Kullandığınızı bilmeyen yoktur zaten. 😀
Şaka maka Pixel 7 harika cihazdır. Düz versiyonda yok sanirim ama Pixel 7 Pro'da bakır soğutma yer alıyor.
images (5) (9).jpeg

S21 Ultra Exynos ile yakın oyun performansı veriyor. S21 Ultra'da herhangi bir soğutma bulunmuyor.
20231205_154719.png

Yani dediğimiz yere geri geldik. S21 Ultra Snapdragon (Adreno 660) daha yüksek performans vermiş. Tabii 3 FPS'i konusacaksak...

NotebookCheck'e göre de fazlasıyla yeterli zaten. Oraya laf edip bence yeterli bir GPU diyince yetersiz sandınız zannettim.
Kullandığınızı bilmeyen yoktur zaten. 😀
Şaka maka Pixel 7 harika cihazdır. Düz versiyonda yok sanirim ama Pixel 7 Pro'da bakır soğutma yer alıyor.
Eki Görüntüle 2047462
S21 Ultra Exynos ile yakın oyun performansı veriyor. S21 Ultra'da herhangi bir soğutma bulunmuyor.
Eki Görüntüle 2047464
Yani dediğimiz yere geri geldik. S21 Ultra Snapdragon (Adreno 660) daha yüksek performans vermiş. Tabii 3 FPS'i konusacaksak...
Evet telefonda oyun oynamadığım için oyun performansına bir şey diyemem ama sistem genelinde animasyonları çok güzel işliyor. En ufak takılma söz konusu değil.

7a hariç 7 ve 7 Pro aynı soğutma bloğunu kullanıyor. Ufak farklılıklar olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı