778g hangi MTK işlemciye denk?

NotebookCheck'in testlerine pek güvenemiyorum. Bence günümüz için yeterli bir GPU.

NotebookCheck'in testlerine pek güvenemiyorum. Bence günümüz için yeterli bir GPU.
NanoReview gibi yerlerden güvenli olduğu kesin.
Ayrıca bu sonuçtan nasıl günümüz için yetersiz buldunuz? Fazlasıyla yeterli. Adreno 660 da zaten amiral gemisi bir grafik kartı.

NanoReview gibi yerlerden güvenli olduğu kesin.
Ayrıca bu sonuçtan nasıl günümüz için yetersiz buldunuz? Fazlasıyla yeterli. Adreno 660 da zaten amiral gemisi bir grafik kartı.
Yeterli buldum hocam. Hali hazırda kullanıyorum. Aralık güncellemesiyle GPU driver'ı güncelleniyormuş onu bekliyorum.

Yeterli buldum hocam. Hali hazırda kullanıyorum. Aralık güncellemesiyle GPU driver'ı güncelleniyormuş onu bekliyorum.
NotebookCheck'e göre de fazlasıyla yeterli zaten. Oraya laf edip bence yeterli bir GPU diyince yetersiz sandınız zannettim.
Kullandığınızı bilmeyen yoktur zaten.
Şaka maka Pixel 7 harika cihazdır. Düz versiyonda yok sanirim ama Pixel 7 Pro'da bakır soğutma yer alıyor.

S21 Ultra Exynos ile yakın oyun performansı veriyor. S21 Ultra'da herhangi bir soğutma bulunmuyor.

Yani dediğimiz yere geri geldik. S21 Ultra Snapdragon (Adreno 660) daha yüksek performans vermiş. Tabii 3 FPS'i konusacaksak...

Evet telefonda oyun oynamadığım için oyun performansına bir şey diyemem ama sistem genelinde animasyonları çok güzel işliyor. En ufak takılma söz konusu değil.

7a hariç 7 ve 7 Pro aynı soğutma bloğunu kullanıyor. Ufak farklılıklar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…