78 OBP ile ilk bine girilebilir mi?

Sıkı çalışmayla ilk 5-10kya girersin

@Vavien. @499604
Hocam bana ne tavsiye veriyorsunuz bilgisayar mühendisliği için 5 bindeki falan üniversitelere gitsem pişman olur muyum?

Olmazsın ilk 1KDA şart değil

@Prime Pro benim OBP 79 ve mezunum. YKS'de ilk 30k sıralama yapabilir miyim? Bilgisayar mühendisliği istiyorum. Yani demek istediğim 79 OBP ile 30k veya 20k sıralama mümkün mü?
Bende bilgisayar mühendisliği istiyorum bende mezunum mümkün sıkı çalışmayla rahat yaparsın hangi üni istiyorsun

İTÜ istiyorum ama OBP düşük olduğu için yetmiyor. Bende 20k veya 30kya gelebilecek bir üniversiteye gidip oradan GANO'yu yüksek tutup itüye yatay geçiş yapmak istiyorum.

@Prime Pro

İTÜ istiyorum ama OBP düşük olduğu için yetmiyor. Bende 20k veya 30kya gelebilecek bir üniversiteye gidip oradan GANO'yu yüksek tutup itüye yatay geçiş yapmak istiyorum.

@Prime Pro
Bende itü istiyorum ama ne yazık kı benim obp 62

@Prime Pro
Günlük kaç saat çalışıyorsun ve netlerin ne kadar

Merhaba dostum, ilk olarak istediğin yeri kazandığın için gerçekten tebrik ederim. Büyük ihtimalle yaşıtız. Ben de ilk sınava 2021 de girdim. Bir sene mezuna kalıp dandik bir yerde eem 1. sınıfım şuan. Sayısal 180 bin eşit ağırlık 120 bin yapmıştım. Hazırlık ve bir yılda kendim gitmedim. Ama kalan zamanda sınava tekrar girip adam akıllı bir üniversite kazanmak istiyorum. Ben senin kadar zekimiyim bilmiyorum açıkçası. O yüzden dil veya eşit ağırlıktan çalışmayı düşünüyorum. Sence geriye kalan sürede ne kadar derece yapılır? Ve üniversite ile beraber yks'yi nasıl götürdün? Gerçekten derece yapabileceksem farklı bir bölüm okurum, çünkü bu yaştan sonra değsin istiyorum.

"Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim."
-M. Kemal Atatürk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…