780 Ti LOL FPS sorunu

exeldor

Megapat
Daha fazla  
Benim bilgisayar bileşenlerim i7 4770k ve nvidia 780ti masaüstü bir bilgisayar kullanmaktayım. Lolde dikey senkronizasyon ve anti-alaising i açmayınca oyun takılarak ilerliyor karakterde zıplamalar meydana gelmekte bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilmiyorum. 60 fps de oynamak istemiyorum . Normalde 350 400 almaktayım formattan önce böyle bir sorunum yoktu . nedeni ve çözümü nedir ?

350-400 fps alman onu görüntülediğin anlamına gelmez. 350-400 fps ten sen 60 fps i görüntüliyebiliyorsun buda kırılmalara neden oluyor. İşte tamda bu yüzden dikey senk. açıp 60 fpste sabitliyorsun. Monitörün 60 hz olduğu için daha fazlasını zaten görüntüleyemezsin.

Probleminin çözümü; oyun içindeyken, grafik ayarlarına girdiğinde en altta FPS Cap (FPS limitleyicisi) vardır, 144FPS e sabitliyorsun ve Dikey senkronizaszyon'u asla açmıyorsun ^^

Umarım yardımım dokunmuştur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı