7800x3D & 9070XT sistemde güç planı nasıl olmalı?

cansuwx

Decapat
Daha fazla  
Dengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim?

Güç kaynağından yana sıkıntın yoksa yüksek performans seçmelisin tabii ki.

Güç kaynağından yana sıkıntın yoksa yüksek performans seçmelisin tabii ki.
Sistemim bu. Amd ryzen 7 7800x3d / Asus tuf gaming 9070XT / Asus tuf gaming B650-E wifi / Patriot viper venom 16x2 32gb / Adata legend 900 pro 4tb / Bitfenix cube v2 360mm / Coolermaster TD500 v2 80+ gold 850W

9070XT PSU isteri 750W senin sistemde 850W var. Sorun olmaz. Yüksek performans devam.

İfadeler: QTV
Dengeli Etkin kullanıyorum sorunsuz. Yüksek Performans dediği o ayar sayfasında bazı özellik açık ve kapalı olma durumu ya da gerçekleşme süresi ile ilgili, bilgisayarı uçurmuyor yani. Zaten o sayfada neyin işinize yarayıp neyi kullanıp kullanmayacağınıza alttaki menülerden bakıp karar verebilirsiniz. Muhtemelen dengeli tercih edeceksiniz.

Dengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim?
Masaüstü PC'ler için pek birşey ifade etmiyor. Performans gerektiren işlerde gene performans aynı oluyor. Günlük kullanımda belki "Yüksek Performans" yüksek saat hızlarında çalıştırıyordur ama "Dengeli" modta o tarz çalıştığını gördüm.
Şahsen "Dengeli." kullanıyorum.

Bu ayarın esprisi batarya/pil kullanan cihazlarda var kısaca. Laptoplar, Windows tabletler filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…