7800x3D alınır mı?

Alınır. 9000 X3D için ortada pek bir şey yok. İmkan varsa alın zaten uzun ömürlü ve oyun için rakipsiz bir işlemci. Utanmasam bir tane daha alacağım o kadar seviyorum kendisini :)

Aynı GPU ve M.2'ye sahibiz. Anakartınızdan memnun musunuz? Baktım benim B650 Livemixer ile aynı. Bende kule tipi giriş seviye bir soğutucu var ne kadar iş görür?

Aynı GPU ve M.2'ye sahibiz. Anakartınızdan memnun musunuz? Baktım benim B650 Livemixer ile aynı. Bende kule tipi giriş seviye bir soğutucu var ne kadar iş görür?

Evet memnunum. 7800x3D çok ısınan bir işlemci değil, güç tüketimi de fazla yüksek değil ama düzgün, iş yapar bir kule tipi iyi olur. Arctic freezer 34 esports duo var bende.

Evet memnunum. 7800x3D çok ısınan bir işlemci değil, güç tüketimi de fazla yüksek değil ama düzgün, iş yapar bir kule tipi iyi olur. Arctic Freezer 34 e-Sports Duo var bende.

1717523011927.png

Dark Freezer X123 müydü neydi ondan almıştım 5600'e. 4.8 GHz'ye kadar O.C yapıp stabil 60 dereceye kadar soğuttum. Bu yeter mi emin değilim ama. Kasa sirkülasyonu ve ortam serin.

Eki Görüntüle 2213112

Dark Freezer X123 müydü neydi ondan almıştım 5600'e. 4.8 GHz'ye kadar O.C yapıp stabil 60 dereceye kadar soğuttum. Bu yeter mi emin değilim ama. Kasa sirkülasyonu ve ortam serin.

Ben alırken soğutucu ve sıcaklık videolarını izlemiştim ona göre karar verdim. Bu orada var mıydı bilmiyorum. Çok da sorun değil alır test eder bakarsınız yeterli değilse ona göre hareket edersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı