7800x3D için 280mm sıvı soğutma önerisi

En mantıklısı Arctic 280mm görünüyor şu an bunu al bence soğutma olarak iyi diğer benim attığım görüntü olarak iyi ama Arctic kadar performanslı değildir.

Tamamdır hocam yardımın için çok teşekkür ederim gün içerisinde alacağım büyük ihtimalle sadece son bir sorum daha var sıvı soğutmanın kutu içeriğinden termal macun çıkıyor mu bir bilginiz var mı?

Tamamdır hocam yardımın için çok teşekkür ederim gün içerisinde alacağım büyük ihtimalle sadece son bir sorum daha var sıvı soğutmanın kutu içeriğinden termal macun çıkıyor mu bir bilginiz var mı?

Thermalright alırsan TF7 macun gönderiliyor ama, Amazon'daki Arctic'den bir şey çıkıyor mu bilmiyorum. Bir de Arctic'in radyatör boyutu normal sıvı soğutmalara göre çok kalın. o yüzden bir ölç kasanı istersen ona göre alırsın. çünkü ben bu yüzden vazgeçmiştim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MX-5 termal macunla gönderiyorlarmış

Thermalright alırsan TF7 macun gönderiliyor ama, Amazon'daki Arctic'den bir şey çıkıyor mu bilmiyorum. Bir de Arctic'in radyatör boyutu normal sıvı soğutmalara göre çok kalın. O yüzden bir ölç kasanı istersen ona göre alırsın. Çünkü ben bu yüzden vazgeçmiştim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MX-5 termal macunla gönderiyorlarmış.

Hocam üst kısma sığmıyor maalesef radyatör bir şey daha sormak istiyorum ön tarafa 360 mm sıvı soğutma taksam nasıl olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı