7800x3D için anakart önerisi

Bütçe
8000
TUF o kadarda iyi degil. 8000 TL ye cok daha iyi olan Gaming X AX V2 var. VRM olarak 6700 TL'ye satılan Colorful bile daha iyi TUF'tan.
RAM öneriniz de var mıdır acaba, önce 6000Mhz tek modül alacağım 16 GB şeklinde sonra yanına aynı modelden almayı düşünüyorum, paylaşırsanız çok sevinirim.

RAM öneriniz de var mıdır acaba, önce 6000Mhz tek modül alacağım 16 GB şeklinde sonra yanına aynı modelden almayı düşünüyorum, paylaşırsanız çok sevinirim.

Stokları geri geldi oldukca F/P bir RAM.

Bunada bakabilirsiniz.

İkiside Hynix modul.

Hynix modüllü bi ram tercih etseniz yeterli, bilinmedik markalardan uzak durun. 6000MHz CL30 Patriot Viper ramler çok uygundu en son.

Bunada bakabilirsiniz.

İkiside Hynix modul.
Sağ olun yardım için eksik olmayın.
Hynix modüllü bi ram tercih etseniz yeterli, bilinmedik markalardan uzak durun. 6000MHz CL30 Patriot Viper ramler çok uygundu en son.
Teşekkür ederim yardımınız için Patriot bir ara stokları bitmişti bir bakayım onlara da gelmişse eğer düşünebilirim.

Sağ olun yardım için eksik olmayın.

Teşekkür ederim yardımınız için Patriot bir ara stokları bitmişti bir bakayım onlara da gelmişse eğer düşünebilirim.

Bunada bakabilirsiniz.

İkiside Hynix modul.
Patriotlar sağlam bi zam ile gelmiş şaşırdım. Piyasadan çok uygundu belliydi biraz :)

Eagle AX ın soğutması Aorus Elite ve Gaming X AX v2'den daha kötü diye biliyorum.
Evet öyle, şimdi tekrar bakınca Aorus alması daha mantıklı olur

Aynen öyle. Aorus > Gaming X AX V2> Eagle diyebiliriz.
Gayet farkındayım hatta bende hemen her anakart konusunda alınabiliyor ise ROG Strix veya MPG serilerine hiç bakılmadan Aorus serisi anakart alınmasını öneririm ama niye ise B850 görünce bir tık mantıklı gelmişti, şimdi özelliklerine bakınca hiç mantıklı gelmiyor kesinlikle Aorus alması daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı