M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 679 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #21 Abstrack99 dedi: Tam olarak nereye yazıyoruz. Genişletmek için tıkla... Cs2 sağ tık özellikler’in fotoğrafını atar mısınız
Abstrack99 dedi: Tam olarak nereye yazıyoruz. Genişletmek için tıkla... Cs2 sağ tık özellikler’in fotoğrafını atar mısınız
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #22 Monarchh dedi: Cs2 sağ tık özellikler’in fotoğrafını atar mısınız Genişletmek için tıkla...
M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 679 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #23 Abstrack99 dedi: Eki Görüntüle 2210061 Genişletmek için tıkla... Başlatma seçenekleri kısmına yazacaksınız hocam. Hocam peki bu -20 den -25'e çeksem sıcaklıklar düşer mi yoksa yine aynı mı kalır?
Abstrack99 dedi: Eki Görüntüle 2210061 Genişletmek için tıkla... Başlatma seçenekleri kısmına yazacaksınız hocam. Hocam peki bu -20 den -25'e çeksem sıcaklıklar düşer mi yoksa yine aynı mı kalır?
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #24 Monarchh dedi: Başlatma seçenekleri kısmına yazacaksınız hocam. Hocam peki bu -20 den -25'e çeksem sıcaklıklar düşer mi yoksa yine aynı mı kalır? Genişletmek için tıkla... Ryzen Master kurabilir iseniz iyi olur o işimize yarayacak ek olarak -25 yerine -30 değer verin. Başlatma kısmına yazdım lakin göremiyorum Afterburner'ı.
Monarchh dedi: Başlatma seçenekleri kısmına yazacaksınız hocam. Hocam peki bu -20 den -25'e çeksem sıcaklıklar düşer mi yoksa yine aynı mı kalır? Genişletmek için tıkla... Ryzen Master kurabilir iseniz iyi olur o işimize yarayacak ek olarak -25 yerine -30 değer verin. Başlatma kısmına yazdım lakin göremiyorum Afterburner'ı.
M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 679 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #25 Abstrack99 dedi: Ryzen Master kurabilir iseniz iyi olur o işimize yarayacak ek olarak -25 yerine -30 değer verin. Başlatma kısmına yazdım lakin göremiyorum Afterburner'ı. Genişletmek için tıkla... Bir maça girin Monarchh dedi: Bir maça girin Genişletmek için tıkla... Hocam -30 bir çok kişi önermiyor stabil olmayabilir diye Abstrack99 dedi: Ryzen Master kurabilir iseniz iyi olur o işimize yarayacak ek olarak -25 yerine -30 değer verin. Başlatma kısmına yazdım lakin göremiyorum Afterburner'ı. Genişletmek için tıkla... All Core -25 verdim yine aytnı boştaki sıcaklıklar düşmüyor sebebi nedir?
Abstrack99 dedi: Ryzen Master kurabilir iseniz iyi olur o işimize yarayacak ek olarak -25 yerine -30 değer verin. Başlatma kısmına yazdım lakin göremiyorum Afterburner'ı. Genişletmek için tıkla... Bir maça girin Monarchh dedi: Bir maça girin Genişletmek için tıkla... Hocam -30 bir çok kişi önermiyor stabil olmayabilir diye Abstrack99 dedi: Ryzen Master kurabilir iseniz iyi olur o işimize yarayacak ek olarak -25 yerine -30 değer verin. Başlatma kısmına yazdım lakin göremiyorum Afterburner'ı. Genişletmek için tıkla... All Core -25 verdim yine aytnı boştaki sıcaklıklar düşmüyor sebebi nedir?
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #26 Monarchh dedi: Bir maça girin Hocam -30 bir çok kişi önermiyor stabil olmayabilir diye Genişletmek için tıkla... Sanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir. Monarchh dedi: Bir maça girin Hocam -30 bir çok kişi önermiyor stabil olmayabilir diye All Core -25 verdim yine aytnı boştaki sıcaklıklar düşmüyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla...
Monarchh dedi: Bir maça girin Hocam -30 bir çok kişi önermiyor stabil olmayabilir diye Genişletmek için tıkla... Sanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir. Monarchh dedi: Bir maça girin Hocam -30 bir çok kişi önermiyor stabil olmayabilir diye All Core -25 verdim yine aytnı boştaki sıcaklıklar düşmüyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla...
M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 679 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #27 Abstrack99 dedi: Sanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir. Genişletmek için tıkla... biostan 1250 volt'a aldım fakat msi center de bu değer 1.2600 larda olduğunu gösteriyor. Abstrack99 dedi: Sanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir. Eki Görüntüle 2210089 Genişletmek için tıkla... Ayrıca ryzen masteri kuramıyorum hata veriyor Abstrack99 dedi: Sanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir. Eki Görüntüle 2210089 Genişletmek için tıkla... Kaç k da oynuyorusunuz 2k mı?
Abstrack99 dedi: Sanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir. Genişletmek için tıkla... biostan 1250 volt'a aldım fakat msi center de bu değer 1.2600 larda olduğunu gösteriyor. Abstrack99 dedi: Sanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir. Eki Görüntüle 2210089 Genişletmek için tıkla... Ayrıca ryzen masteri kuramıyorum hata veriyor Abstrack99 dedi: Sanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir. Eki Görüntüle 2210089 Genişletmek için tıkla... Kaç k da oynuyorusunuz 2k mı?
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #28 Monarchh dedi: biostan 1250 volt'a aldım fakat msi center de bu değer 1.2600 larda olduğunu gösteriyor. Ayrıca ryzen masteri kuramıyorum hata veriyor Kaç k da oynuyorusunuz 2k mı? Genişletmek için tıkla... Farklı programlar farklı değerler gösterebilir, değerleri yuvarlıyor olabilir ama 1.250 volt değeri girili BIOS'ta. Aldığınız hata ne. Evet 2k düşük ayarlar, sizin ayarlarınız ne.
Monarchh dedi: biostan 1250 volt'a aldım fakat msi center de bu değer 1.2600 larda olduğunu gösteriyor. Ayrıca ryzen masteri kuramıyorum hata veriyor Kaç k da oynuyorusunuz 2k mı? Genişletmek için tıkla... Farklı programlar farklı değerler gösterebilir, değerleri yuvarlıyor olabilir ama 1.250 volt değeri girili BIOS'ta. Aldığınız hata ne. Evet 2k düşük ayarlar, sizin ayarlarınız ne.
M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 679 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #29 Abstrack99 dedi: Farklı programlar farklı değerler gösterebilir, değerleri yuvarlıyor olabilir ama 1.250 volt değeri girili BIOS'ta. Aldığınız hata ne. Evet 2k düşük ayarlar, sizin ayarlarınız ne. Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum da cpu ısısında düşüş yok hocam olması gerekmez miydi?
Abstrack99 dedi: Farklı programlar farklı değerler gösterebilir, değerleri yuvarlıyor olabilir ama 1.250 volt değeri girili BIOS'ta. Aldığınız hata ne. Evet 2k düşük ayarlar, sizin ayarlarınız ne. Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum da cpu ısısında düşüş yok hocam olması gerekmez miydi?
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #30 Monarchh dedi: Hata almıyorum da cpu ısısında düşüş yok hocam olması gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... Yazdığınız gibi hala o değerleri alıyor iseniz şüphelenmemiz gereken yer soğutma sisteminiz olabilir, montajında bir hata olabilir.
Monarchh dedi: Hata almıyorum da cpu ısısında düşüş yok hocam olması gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... Yazdığınız gibi hala o değerleri alıyor iseniz şüphelenmemiz gereken yer soğutma sisteminiz olabilir, montajında bir hata olabilir.