Cs2 sağ tık özellikler’in fotoğrafını atar mısınızTam olarak nereye yazıyoruz.
Cs2 sağ tık özellikler’in fotoğrafını atar mısınızTam olarak nereye yazıyoruz.
Cs2 sağ tık özellikler’in fotoğrafını atar mısınız
Başlatma seçenekleri kısmına yazacaksınız hocam. Hocam peki bu -20 den -25'e çeksem sıcaklıklar düşer mi yoksa yine aynı mı kalır?
Ryzen Master kurabilir iseniz iyi olur o işimize yarayacak ek olarak -25 yerine -30 değer verin.Başlatma seçenekleri kısmına yazacaksınız hocam. Hocam peki bu -20 den -25'e çeksem sıcaklıklar düşer mi yoksa yine aynı mı kalır?
Bir maça girinRyzen Master kurabilir iseniz iyi olur o işimize yarayacak ek olarak -25 yerine -30 değer verin.
Başlatma kısmına yazdım lakin göremiyorum Afterburner'ı.
Hocam -30 bir çok kişi önermiyor stabil olmayabilir diyeBir maça girin
Ryzen Master kurabilir iseniz iyi olur o işimize yarayacak ek olarak -25 yerine -30 değer verin.
Başlatma kısmına yazdım lakin göremiyorum Afterburner'ı.
Sanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir.Bir maça girin
Hocam -30 bir çok kişi önermiyor stabil olmayabilir diye
Bir maça girin
Hocam -30 bir çok kişi önermiyor stabil olmayabilir diye
All Core -25 verdim yine aytnı boştaki sıcaklıklar düşmüyor sebebi nedir?
biostan 1250 volt'a aldım fakat msi center de bu değer 1.2600 larda olduğunu gösteriyor.Sanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir.
Ayrıca ryzen masteri kuramıyorum hata veriyorSanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir.
Eki Görüntüle 2210089
Kaç k da oynuyorusunuz 2k mı?Sanmam, denemeden bilemeyiz ama eminim bir sorun yaşamayacaksınız. 1.250 volt CO -30 stabildir.
Eki Görüntüle 2210089
Farklı programlar farklı değerler gösterebilir, değerleri yuvarlıyor olabilir ama 1.250 volt değeri girili BIOS'ta.biostan 1250 volt'a aldım fakat msi center de bu değer 1.2600 larda olduğunu gösteriyor.
Ayrıca ryzen masteri kuramıyorum hata veriyor
Kaç k da oynuyorusunuz 2k mı?
Hata almıyorum da cpu ısısında düşüş yok hocam olması gerekmez miydi?Farklı programlar farklı değerler gösterebilir, değerleri yuvarlıyor olabilir ama 1.250 volt değeri girili BIOS'ta.
Aldığınız hata ne.
Evet 2k düşük ayarlar, sizin ayarlarınız ne.
Yazdığınız gibi hala o değerleri alıyor iseniz şüphelenmemiz gereken yer soğutma sisteminiz olabilir, montajında bir hata olabilir.Hata almıyorum da cpu ısısında düşüş yok hocam olması gerekmez miydi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.