Arkadaşlar halihazırda bu soğutucuyu kullanıyorum. 7800x3D siparişi verdim şu an. Kaliteli termal macunla birlikte bu soğutucu 7800x3D'yi soğutur mu?
Biraz zor ama az cok serin kalmasini saglar. Idare edecektir bir sure. Ileride degismeniz iyi olur ama.Arkadaşlar halihazırda bu soğutucuyu kullanıyorum. 7800x3D siparişi verdim şu an. Kaliteli termal macunla birlikte bu soğutucu 7800x3D'yi soğutur mu?
Hocam 80'den aşağı tutsun yeter bana. Zaten bir kaç ay kullanacağım soğutucuyu. Sonra yükseltmeyi düşünüyorum. Biraz aceleyle aldım dolar artınca. Mecburen bu soğutucuyu kullanacağım.Mükemmel soğutur denemez ama idare eder sanırım. Minimum Phantom Spirit öneririm o işlemci için.
Hocam 80'den aşağı tutsun yeter bana. Zaten birkaç ay kullanacağım soğutucuyu. Sonra yükseltmeyi düşünüyorum. Biraz aceleyle aldım dolar artınca. Mecburen bu soğutucuyu kullanacağım.
Sağolun hocam cevap için. Bir de termal macun önerebilirseniz sevinirim.Zaten %100 kullanıma normal şekilde ulaşman çok zor o yüzden çok ısınmaz. Yani sıcaklık olarak 80 derecenin altında tutabilir. En kısa sürede daha kaliteli soğutucu almanızı tavsiye ederim.
Sağ olun hocam cevap için. Bir de termal macun önerebilirseniz sevinirim.
Soğutucunun içinden çıkan macun arttıysa onu kullanın yeni soğutucu alınca macun gelir zaten.Sağolun hocam cevap için. Bir de termal macun önerebilirseniz sevinirim.
Yani hocam en fazla 300 civarı.Bütçeniz nedir?
Thermalright' ın var aslında ama yeterli gelir mi bilmiyorum.Soğutucunun içinden çıkan macun arttıysa onu kullanın yeni soğutucu alınca macun gelir zaten.
Yani hocam en fazla 300 civarı.
Thermalright'ın var aslında ama yeterli gelir mi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.