7800x3D ile uyumlu RAM, işlemci ve anakart önerisi

kerm1t

Hectopat
Merhaba, içinde ekran kartı olmadan 7800x3D işlemcili bir sistem toplamak istiyorum. İhtiyacım olan bileşenler işlemci, anakart, RAM, M.2 SSD ve bütçem yeterse işlemci için sıvı soğutma. Elimde MB511 kasa ve 650W 80+ PSU var. Bütçem maksimum 30.000 TL, önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca elimde 1660 Ti ekran kartım var. Yeni ekran kartı alana kadar 7800x3D ile darboğaz olmadan oyun oynayabilir miyim?

Merhaba, içinde ekran kartı olmadan 7800x3D işlemcili bir sistem toplamak istiyorum. İhtiyacım olan bileşenler işlemci, anakart, RAM, M.2 SSD ve bütçem yeterse işlemci için sıvı soğutma. Elimde MB511 kasa ve 650W 80+ PSU var. Bütçem maksimum 30.000 TL, önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca elimde 1660 Ti ekran kartım var. Yeni ekran kartı alana kadar 7800x3D ile darboğaz olmadan oyun oynayabilir miyim?

Hocam 7800x3D islemci ile ekran kartiniz darbogaz yapar, islemci ekran kartina gore cok guclu. Ekran kartini satip gelen tum parayla ekran kartli sistem dizebilirsiniz ama yine de işlemciye gore ekran karti aldiginizda cok para kalmiyacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik ortalama bir sistem toplamaktansa yavaş yavaş toplayıp uzun vadede kullanabileceğim bir kasa toplamak istiyorum. Bu yüzden sadece ekran kartı için bile 2 ay bekleyebilirim. Gerekirse oyun oynamayacağım yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı