Çözüldü MSI Cyborg 15 A13vf laptop güncelleme yaparken INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE hatası veriyor

• Konuyu başlatan Yomra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 195
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yomra

Hectopat
Daha fazla  
MSI Cyborg 15 A13vf aldım USB ile BIOS güncelliyorken resimde gördüğüm hatayı aldım. SATA menü bulamadım, VMD ise gri. Napacağıımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 15
Çözüm
Eğerki aynı sıkıntıyı yaşayan biri olursa diye yazıyorum enable vmd controller var onu disabled yapın, biostan advanced moda geçince enable vmd controller en başta cıkar, eğerki sizdede benimki gibi gri ise gizli modu açın ve orada vmd controller arayın bir başlığın altında vmd controller açıp kapatabiliyorsunuz sonra save alıp çıkın ve PC yi açın düzeliyor.

Eğerki aynı sıkıntıyı yaşayan biri olursa diye yazıyorum enable vmd controller var onu disabled yapın, biostan advanced moda geçince enable vmd controller en başta cıkar, eğerki sizdede benimki gibi gri ise gizli modu açın ve orada vmd controller arayın bir başlığın altında vmd controller açıp kapatabiliyorsunuz sonra save alıp çıkın ve PC yi açın düzeliyor.
Gizli modu açmak için msi sağ ctrl+sağ shift+sol alt+f2 tuşuna basın msi sağ ctrl tuşu sizdede yoksa fn tuşunun solunda bir simge var o sağ ctrl yerine geçiyor bu kombinasyonda.

Gizli modu açmak için msi sağ ctrl+sağ shift+sol alt+f2 tuşuna basın msi sağ ctrl tuşu sizdede yoksa fn tuşunun solunda bir simge var o sağ ctrl yerine geçiyor bu kombinasyonda.

Çözüm
Aynı hatayı alıyorum. Rica etsem vmd yi nasıl disabled yaptığını adım adım anlatır mısın? Dediğin kısayolu kullandım fakat hala gri gözüküyor.
IMG_20251102_001418_712.jpg

Aynı hatayı alıyorum. Rica etsem vmd yi nasıl disabled yaptığını adım adım anlatır mısın? Dediğin kısayolu kullandım fakat hala gri gözüküyor.
IMG_20251102_001418_712.jpg
Sanırım isteğe bağlı Windows 11 firmware update sebep olmuş.
Secure boot ve csm yi disabled yapsam bile vmd değişmiyor.
Sizce biosu mu güncellemeliyim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı