7800x3D input lag hissi

• Konuyu başlatan Ryse
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.399
Daha fazla  
7800x3D işlemci ve MSI B650 Carbon Wi-Fi anakarta sahibim ve aylardır bu input lag hissiyle cebelleşiyorum. Deneyebileceğim bütün yazılımsal şeyleri denedim ama çözüm olmadı. Bundan önce hiçbir sorunum yoktu fakat hangi BIOS sürümünden sonra oldu hatırlamıyorum ama bir önemi de yok. Çünkü BIOS değiştirsem de bir çare olmadı. Benim haricimde başka bu sorundan muzdarip birisi var mı merak ediyorum. Hangi parçamın arızalı olduğunu bir anlasam. Kurtulacağım belki de. RAM'lere Memtest yaptım bir sorun yoktu bu arada.

Haydaaa ee ne yapacağız satıp Intel mi alacaz şimdi de...
Valla hocam bilmiyorum. Siz mesela hangi oyunlarda yaşıyorsunuz? Mesela nfs unbound da ilk girişimde bir fps drop oluyor sonra olmuyor, mesela mafia 2 (yeni versiyonu) araba sürerken takılıyor gibi ama takılmıyor keza aynı durum days gone da da var sadece motor sürerken bir akıcılık problemi var onun dışında oyun akıyor. Bazı oyunlarda akıcılık problemi yaşıyorum bazılarında yaşamıyorum artık oyunlar problemli diye düşünmeye başladım çünkü tüm parçaları servise yolladım işlemcide ve anakartta da sorun yokmuş.

Chipset driverini silip baştan kur ama bu sefer ppm tikini kaldırıp dener misin?
Sen çözdün sanırım?

Ben Valorant'ta yaşıyorum CS2 çok nadir aslında Valorant umurumda bile değil ama takıntı haline geldi birkaç gündür... Büyük bir ihtimal oyunlarda var bir sıkıntı ya da güncelleme geldikce karışıyor ortalık...

Ben çözemedim fakat dediğim gibi sanki ppm yokken daha iyi herkesin denemesi lazım.

Ben çözemedim fakat dediğim gibi sanki ppm yokken daha iyi herkesin denemesi lazım.
Hocam sen cs2 de kaç fps alıyorsun?

Hocam cs2 de kaç fps alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…