MSI PRO B650-S WIFI Anakart Amazon.com.trBütçem 5000-6500 arası en baba 7000 zorlayabilirim ama pek gereği olur mu tartışılır? B650M DS3H düşünüyorum. Anakarta şu anlık çok para vermeyi düşünmüyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum.
Bütçem 5000-6500 arası en baba 7000 zorlayabilirim ama pek gereği olur mu tartışılır? B650M DS3H düşünüyorum. Anakarta şu anlık çok para vermeyi düşünmüyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum.
Hız aşırtma düşünüyor musun?
7000 TL'ye zorlayın. Aldığınıza değsin.
![]()
Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.948,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aslında konu Wi-Fi değil. ASUS TUF B650 serisi gelecekte yapacağınız her türlü yükseltme için çok kaliteli bir temel oluşturuyor. Bu yüzden önerdim.Teşekkür ederim hocam zorlayabilirsem bunu alacağım. Peki 5000-6000 civarında alternatif öneriler de yapabilir misin? Aklımda bulunsun en azından. Ayrıca Wi-Fi olup olmaması sorun değil olmasa da olur.
Aslında konu Wi-Fi değil. ASUS TUF B650 serisi gelecekte yapacağınız her türlü yükseltme için çok kaliteli bir temel oluşturuyor. Bu yüzden önerdim.
High-End sistem merakınız varsa ve bütçe sorunu yoksa 9800X3D tabii beklenir. 7500F bu konuşmanın işlemcisi değil zaten. DDR5 geçişi için makul tercihtir.Tabii hocam farkındayım çok sağlam bir anakart. Asıl soruma da cevap verirseniz memnun olurum. Ve şu an düşünüyorum da 7800x3D almak mantıklı mı bilmiyorum 9000 serisi 3D de geliyor onu mu beklemeliyim yoksa 7500F mi almalıyım aklım karışık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.