7800x3D sistemde Kingdom Come: Deliverance II Stuttering sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

KindOfEmre

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilişim
RAM
Gskill 6000 mhz cl 32 Ddr5 ram
Ekran kartı
Msi Rtx 4060 ti 16 gb
Anakart
Asus Rog B650 A Gaming Wifi
İşlemci
Amd Ryzen 7 7800x3d
Merhaba. 7800x3D işlemciyle RTX 4060 Ti ekran kartlı bir sistemde Kingdom Come: Deliverance II oynarken sürekli mikro takılmalar yaşıyorum. YouTube'da baktığım oynayış videolarında oyun yağ gibi akıyor ama bende sürekli takılma var. Yüksek ayarlarda ortalamada 128 FPS alıyor ama %1'lik FPS 56 civarı. Birçok şey denedim ama faydası olmadı. Önerilere açığım.

KingdomCome_2025_02_05_18_39_03_118.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun başlarında hiç sorun yaşamıyordum ama ormanda cadı mı artık iksir yapmayı öğreten kadının yerine geldiğimde sağa sola çevirirken FPS düşmese de oyunda takılma oluyor. Bu problemi birinci oyunda yaşıyorum diye sinirden silmiştim şimdi bu oyunda geldi başıma.
Bu sorunun AMD tabanlı işlemcilerde görüyorum genelde anlam veremedim maalesef.
Sistemim Ryzen 5 5600
RTX 3080 Tİ
32 GB Ram
1 TB M2 SSD
2K 170 Hz Monitör.

Oyunun başlarında hiç sorun yaşamıyordum ama ormanda cadı mı artık iksir yapmayı öğreten kadının yerine geldiğimde sağa sola çevirirken FPS düşmese de oyunda takılma oluyor. Bu problemi birinci oyunda yaşıyorum diye sinirden silmiştim şimdi bu oyunda geldi başıma.
Bu sorunun AMD tabanlı işlemcilerde görüyorum genelde anlam veremedim maalesef.
Sistemim Ryzen 5 5600
RTX 3080 Tİ
32 GB Ram
1 TB M2 SSD
2K 170 Hz Monitör.
Tamamen aynı sorun, biraz araştırdım ve bluetooth kaynaklı olabilir demişler hatta bluetooth bağlantısını kesince sorun çözüldü yazanları gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şuraya bi bakın arkadaşlar çözüm bu olabilir.

Tamamen aynı sorun, biraz araştırdım ve bluetooth kaynaklı olabilir demişler hatta bluetooth bağlantısını kesince sorun çözüldü yazanları gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şuraya bi bakın arkadaşlar çözüm bu olabilir.

Hocam ben kolla da bağlasam aynı mausede bağlasam aynı ha ikisi de kablosuz o ayrı konu ama mause ile adaptör arasında 20 santim bile mesafe yok.

Bu sıkıntıyı çeken fazla bir kesim yok. Biz sayılıyız valla. Akşam o bluetooth olayına bakacağım. Sorunu benden önce çözersen benide bilgilendirirsin. (Şuan işteyim)
Bende işteyim maalesef hocam akşama bir kaç deneme yapacağım bakalım umarım sorunu çözeriz. Eğer çözersem size bilgilendirme yaparım.

Bende gameped ile oynuyorum 2.4 GHz verici ile bağlı ama gameped olmadan da aynı şeyi yapıyor. Dün format attım en güncel Windows 11 24H2 sürümü yükledim. Tüm sürücülerimi ve BIOS'u güncelledim. Birazdan deneyeceğim inşallah düzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı