7800x3D sistemde Kingdom Come: Deliverance II Stuttering sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

KindOfEmre

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilişim
RAM
Gskill 6000 mhz cl 32 Ddr5 ram
Ekran kartı
Msi Rtx 4060 ti 16 gb
Anakart
Asus Rog B650 A Gaming Wifi
İşlemci
Amd Ryzen 7 7800x3d
Merhaba. 7800x3D işlemciyle RTX 4060 Ti ekran kartlı bir sistemde Kingdom Come: Deliverance II oynarken sürekli mikro takılmalar yaşıyorum. YouTube'da baktığım oynayış videolarında oyun yağ gibi akıyor ama bende sürekli takılma var. Yüksek ayarlarda ortalamada 128 FPS alıyor ama %1'lik FPS 56 civarı. Birçok şey denedim ama faydası olmadı. Önerilere açığım.

KingdomCome_2025_02_05_18_39_03_118.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilgisayara format attım Win 10 vardı win 11 kurdum bununla alakası olacağını sanmıyorum tabi ki. Msi afterbourner gibi uygulamaları açmadan oyunu açtım şuan inanılmaz bir şekilde yağ gibi stabil çalışıyor oyun.

Hocam bilgisayara format attım Windows 10 vardı Windows 11 kurdum bununla alakası olacağını sanmıyorum tabii ki. MSI afterbourner gibi uygulamaları açmadan oyunu açtım şu an inanılmaz bir şekilde yağ gibi stabil çalışıyor oyun.

Hissiyat olarak bende de akıcı çalışıyor özellikle yakın zaman önce bitirdiğim Stalker 2'ye göre çok daha akıcı ama %1'lik FPS neden bu kadar düşük ona anlam veremedim. MSI Afterburner kapalıyken de denedim ama %1'lik FPS hala 56 civarında.

Dostum bluetooth’u BIOS üzerinden mi kapattın? Yoksa normal olarak sürücüsünü kaldırdın, deaktif mi ettin daha açıklayıcı olabilir misin belki bizim derdimize de derman olur.

GeForce sürücünü en güncel hale getirip herhangi bir oyun optimizasyonu sağlayan uygulaman varsa kapatabilirsin.
Şuan Ekran kartımın en son sürüm sürücüsü kurulu. Herhangi bir optimizasyon sağlayan uygulamaya sahip değilim.

An itibarıyla sorunun sebebini buldum. Rainmeter açıkken oyun sürekli stuttering yapıyor %1 FPS 49 civarı veriyor. Rainmeter'i kapattığımda oyun yağ gibi akıyor. %1'lik FPS 133 oluyor. Aynı sorunu yaşayanlar bu çözümü deneyebilir.

Dosya Ekleri

• KingdomCome_2025_02_20_04_18_57_497.jpg
    KingdomCome_2025_02_20_04_18_57_497.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı