7800x3D ve 9070 XT sistem tavsiyesi

Bütçe
80000

Jakobenist

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Başlıkta belirttiğim işlemci ve ekran kartıyla bir sistem toplamak istiyorum. ATX kart, 32 GB RAM ve minimum 2 TB SSD sağlayacak bir sistem istiyorum. Su soğutma daha önce kullanmadım ve bu işlemci ile kaliteli bir hava soğutmanın da iş göreceğini söyleyen insanlar görüyorum. Sizin fikriniz nedir? Özellikle anakart, PSU ve işlemci soğutucuları konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ek olarak almayı düşündüğüm Sapphire Pulse modeli ile Nitro+ modeli aradaki 3-4K'lık fiyat farkına değecek bir avantaj sağlar mı merak ediyorum.

Sistem çoğunlukla 1440p oyun oynatacak ve video render almak için kullanılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam: 80.993, 00 TL.

İstediğiniz gibi dizdim ekran kartı, SSD falan, işlemci soğutucu render vs yapacağınızı söylediğiniz için 360 sıvı soğutucu daha sağlıklı olabilir.

Bütçeyi 2000 TL daha arttırabilirseniz anakartı bunu öneririm.

Toplam: 80.993, 00 TL.

İstediğiniz gibi dizdim ekran kartı, SSD falan, işlemci soğutucu render vs yapacağınızı söylediğiniz için 360 sıvı soğutucu daha sağlıklı olabilir.

Bütçeyi 2000 TL daha arttırabilirseniz anakartı bunu öneririm.

Güzel öneriler olmuş sağ olun. 240mmlik soğutma çok fark eder mi? Aşağıda yer alan kasa veya benzeri bir kasa düşünüyorum. Kasayı masada değil yerde bulunduracağım için temperli cam tasarımlara pek ihtiyaç duymuyorum.

CORSAIR CASE - CC-9011255-EU 3000D RGB Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Güzel öneriler olmuş sağ olun. 240mmlik soğutma çok fark eder mi? Aşağıda yer alan kasa veya benzeri bir kasa düşünüyorum. Kasayı masada değil yerde bulunduracağım için temperli cam tasarımlara pek ihtiyaç duymuyorum.

CORSAIR CASE - CC-9011255-EU 3000D RGB Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Attığınız kasa mid Tower'dan biraz daha küçük diye biliyorum, o kasanın 4000D olanı tercih edebilirsiniz bir de 360 kalsın zaten fiyatı uygun hocam uzun sürede daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı