7800x3D ve Thermaltake TH360 V2 sistem 71-72 dereceyi görüyor

Hocam kasanın dikey kısmındaki fanları ters çevirin ya da onlar ters çevrilmeye müsait değilse vida yapısı olarak, sıvı soğutmanın fanlarını ters çevirin bir de öyle deneyin.

Şimdi hocam elimi alttaki fanlara götürünce soguk hava geliyor hissediyorum ama dikey olanlara götürünce hava dışarıya gelmiyor sanki hissetmiyorum.

O ekran kartıyla 1080p’de kullandığınızı varsayarsak 71-72 dereceler CPU bound oyunda normal bence. CPB açıksa o da etkiler sıcaklığı.

O ekran kartıyla 1080P'de kullandığınızı varsayarsak 71-72 dereceler CPU bound oyunda normal bence. CPB açıksa o da etkiler sıcaklığı.

Hocam BIOS default ayarlarda sadece RAM'ler 6400mhz ayarli ve 2560x1440 2K çözünürlük.

Hocam BIOS default ayarlarda sadece RAM'ler 6400mhz ayarli ve 2560x1440 2K çözünürlük.
İnanın normal değil. Rampage gibi bir markanın soğutması bile ilk 3 4 ay boşta max 38 dereceleri görüyordu şuan boşta 58 dereceler anormal ve daha yeni bugün alındı thermaltake

Onu biliyorum hocam o turbe boos açık o açıkken zaten bu dediğim değerleri alıyordum şuan rampage gibi bir markaya göre daha kaliteli sogutma bu performans hiç normal gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…