7800x3D ve Thermaltake TH360 V2 sistem 71-72 dereceyi görüyor

Hocam sizin fanların hepsi dışarı üflüyor sanki. İçeri üfleyen fan var mı?
rampage kasanın kendı fanları nereye üflüyor halen çözemedım

Hocam acaba fanların devrini ayarlama şansınız var mı? Belki sessiz modda kalmış olabilirler
armory create otomatigi sectım yüke girmeyene kadar ses cıkarmıyor zaten hocam öncedende öyleydi

yok hocam göremedim
images (8).jpeg
Bu şekilde olması lazım hocam. Neredeyse her fanda var. Eğer yoksa fanlar dönmüyorken fotolarını atabilir misiniz?

Yok bende onu yazıyordum, kasadaki tüm fanlar egzoz.
Alt ve öndeki 3 fanı çevirip intake yapmak lazım.
Hocam akvaryum kasa olduğundan reverse fan kullanılmış olabilir o yüzden yönlerine bir bakmak lazım.

Dosya Ekleri

• 20250513_010915.jpg
    20250513_010915.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 29
Emin misiniz hocam kasa vatandan geldigi gibi kurulumu bu şekilde yaptım yaklasık 1 yıl oldu
Fanlar çoğu zaman etiket olan tarafa doğru üfler, üstüne kağıt vs koyup kolayca anlayabilirsin.

Hocam akvaryum kasa olduğundan reverse fan kullanılmış olabilir o yüzden yönlerine bir bakmak lazım.
Tabi reverse olabilir döndüğü için kanat yapısı gözükmüyor.

Evet alttaki üçlü reverse, sağdaki dikey üçlü normal.

Hocam resimden anlayabildiğim kadarıyla alttakiler reverse yani içeri üflüyor havayı. dikey kısımdakiler dışarı atıyor havayı. Dikey kısımdaki fanları ters çevirip içeri hava üfletirseniz hava akışınız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum ama tabiki ek olarak sıvı soğutucuda başka bir sorun varsa bilmiyorum.

Birde sıvı soğutucununkileri atabilir misiniz?

Hocam resimden anlayabildiğim kadarıyla alttakiler reverse yani içeri üflüyor havayı. Dikey kısımdakiler dışarı atıyor havayı. Dikey kısımdaki fanları ters çevirip içeri hava üfletirseniz hava akışınız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum ama tabii ki ek olarak sıvı soğutucuda başka bir sorun varsa bilmiyorum.

Bir de sıvı soğutucununkileri atabilir misiniz?

Sıvı soğutmanın bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 20250513_012139.jpg
    20250513_012139.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı