A abykrn01 Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 27 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Oyunları hypr-RX modu açık şekilde oynuyorum. Bu ayarların açık olması input lag yapar mı? (Monitörümde var ama FreeSync kullanmıyorum.) Fotoğraf eklemeyi unutmuşum. Dosya Ekleri image.png 57 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleme: 27 Ağustos 2024
Merhaba. Oyunları hypr-RX modu açık şekilde oynuyorum. Bu ayarların açık olması input lag yapar mı? (Monitörümde var ama FreeSync kullanmıyorum.) Fotoğraf eklemeyi unutmuşum.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.298 Makaleler 1 Çözümler 331 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran kartı: XFX SWFT 309 RX 6700 10 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte A520M-K V2 Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria G2 500 GB NVMe Gen3 HDD: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: 2 tane 9cm fanlı 2 borulu Snowman marka bir şey Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2024 #2 abykrn01 dedi: Merhaba. Oyunları hypr-RX modu açık şekilde oynuyorum. Bu ayarların açık olması input lag yapar mı? (Monitörümde var ama FreeSync kullanmıyorum.) Fotoğraf eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... En iyisi deneme-yanılma yöntemidir. Kimisi için input lag yapsa bile farkedilmez, kimisini rahatsız eder. En iyisi kendi deneyimleriniz. Artı 0 Eksi
abykrn01 dedi: Merhaba. Oyunları hypr-RX modu açık şekilde oynuyorum. Bu ayarların açık olması input lag yapar mı? (Monitörümde var ama FreeSync kullanmıyorum.) Fotoğraf eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... En iyisi deneme-yanılma yöntemidir. Kimisi için input lag yapsa bile farkedilmez, kimisini rahatsız eder. En iyisi kendi deneyimleriniz.