7800XT, FSR4 destekleyecek mi?

springtrap.166

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ekran kartı:amd radeon 7800xt işlemci:amd ryzen 5 7500f ram:g skill 32gb ddr5 6000mhz ssd:kingston renegade 1tb işlemci soğutucu:rampage octagon c60 anakart:gigabyte b650m s2h kasa/psu:vento vg20al 850watt
7800XT kullanıyorum. FSR 4 harika duruyor. 7800XT'ye FSR 4 gelme ihtimali var mı?

Yok ya bence AMD'nin yazılımsal 300ms yapan Frame Generation teknolojisi kadar iyi olur.

MFG ile karıştırdınız galiba. AMD de FG MS yapmıyor Online oyunlarda kullanılırsa yapabilir. NVIDIA ve AMD iki sistemim var AMD olanda hiç sorun yaşamadım. NVIDIA olan her yeni driverda bir sorun çıkartıyor. Bence de NVIDIA yazılımsal olarak kral ya.

MFG ile karıştırdınız galiba. NVIDIA ve AMD iki sistemim var AMD olanda hiç sorun yaşamadım. NVIDIA olan her yeni driverda bir sorun çıkartıyor. Bence de NVIDIA yazılımsal olarak kral ya.

Tabii öyledir ben de her gün driver sorunu yaşıyorum NVIDIA ile. İyi bari AMD alanlar artık 3000 serisi DLSS performansına ulaştı 5 yıl sonra. Yakında AMD yazılımsal çakma multi fg yapınca aynısını diyecek misin? Reflex 2 güncellemesini de indirme gelince sorun falan çıkar yazılımsal.

FSR4 FPS odaklı bir teknoloji değil görüntü amaçlı bir teknoloji, DLSS 4 ve FSR4 arasında fark acayip az, göstersek aksiyon anında hiçbir türlü fark edemezsin.

FSR4 FPS odaklı bir teknoloji değil görüntü amaçlı bir teknoloji, DLSS 4 ve FSR4 arasında fark acayip az, göstersek aksiyon anında hiçbir türlü fark edemezsin.

Ne alaka şimdi bu ben ne dedim. AMD yapay zekadan yararlanmamaya inat edip yalandan yazılımlarla berbat FSR deneyimi sunuyordu 9000 serisinde DLSS ile aynı seviyeye gelmek için yapay zekayı daha çok kullandı sonunda düzgün bir FSR performansı verdi tabii kaç yıl sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…