YüzbaşıJohnPrice
Gigapat
Daha fazla
Tabii öyledir ben de her gün driver sorunu yaşıyorum NVIDIA ile. İyi bari AMD alanlar artık 3000 serisi DLSS performansına ulaştı 5 yıl sonra. Yakında AMD yazılımsal çakma multi fg yapınca aynısını diyecek misin? Reflex 2 güncellemesini de indirme gelince sorun falan çıkar yazılımsal.
Ne alaka şimdi bu ben ne dedim. AMD yapay zekadan yararlanmamaya inat edip yalandan yazılımlarla berbat FSR deneyimi sunuyordu 9000 serisinde DLSS ile aynı seviyeye gelmek için yapay zekayı daha çok kullandı sonunda düzgün bir FSR performansı verdi tabii kaç yıl sonra.
İyi bari AMD alanlar artık 3000 serisi DLSS performansına ulaştı 5 yıl sonra.
rekabet bizim için yarardır o yüzden taraf tutmaya gerek yok ama nvidia hala ısrarla 8gb vram koyarsa(konudan bağımsız)en fazla 2 sene sonra fsr'in dlss ile eşitlenecek o yüzden hiçbir tarafını savunamazsınızNe alaka şimdi bu ben ne dedim. AMD yapay zekadan yararlanmamaya inat edip yalandan yazılımlarla berbat FSR deneyimi sunuyordu 9000 serisinde DLSS ile aynı seviyeye gelmek için yapay zekayı daha çok kullandı sonunda düzgün bir FSR performansı verdi tabii kaç yıl sonra.
Ne alaka mı? Az önce sen yazmadın mı bunu?
Eki Görüntüle 2496788
NVIDIA donanımsal ile yaptığı şeyi AMD yazılımsal olarak yapıp herkese açık olarak sundu, kısaca iki tarafta donanımsal kullanınca durumlar eşitlendi, inat ettikleri falan yok en azından olmasını istediler.
7800XT kullanıyorum. FSR 4 harika duruyor. 7800XT'ye FSR 4 gelme ihtimali var mı?
Yazılımsal olduğu için elbet herkes kullanabilecekti ki NVIDIA kartlarda kullanıp DLSS ile kiyasladığında ne kadar vasat bir performans verdiği görülüyordu zaten. AMD keyfinden herkese sunmadı. NVIDIA da keyfinden donanımsal yapmıyordu iki tane kod yazmakla iyi DLSS performansı veremezsin bu kadar basit değil kartın mimarisini ona göre yapman lazım AMD bunu geç yaptı diyorum.
Yani? Az önce yok yazılım, MFG, reflex, 300ms gibi şeyler diyordun, ben sana o performansı çoktan yakaldıklarını gösterdim, kaliteyi yeni yakaladılar, performansı değil.
Aynen.
Eki Görüntüle 2496784
Görüntü olarak DLSS daha iyi olabilir fakat o farkları fark etmek için dikkat etmek lazım gameplay esnasında fark etmiyorsun. FSR 3 qualityde kullanıldığı sürece gayet iyi görüntü ve FPS verebiliyor.
Ayrıca ben senin gibi NVIDIA fanboyu değilim. AMD bir şeyi kötü yaparsa eleştiririm, önermem. Mesela 9070XT'nin devasa güç tüketimini eleştirdim ve saçma buluyorum.
Benim gibi uzun ve açıklayıcı yazarsan iyi olur ne dediğini anlamıyorum. AMD yazılımsal fg çıkardı NVIDIA kartlarda da kullanılıyordu ve berbat bir performansı vardı zaten çok normal. MFG zaten sadece 5000 serisinde var. Performansı çoktan falan yakalamadılar 9000 serisinde anca yakaladılar. Bir tane optimizasyonu rezalet oyundan yalandan bir SS atınca ne dememi bekliyorsun adamlar kendisi kabul ediyor ki 9000 serisinde artık DLSS ile aynı performansı verdiklerini söylüyorlar.