7800XT vs 5060 Ti

Rx 7800 xt sahibiyim. Alıcaksan birçok sorunu da göz önüne alman lazım. Bir güncelleme getiriyorlar muhteşem oluyor, bir güncelleme getiriyorlar her dakka bir çökme oluyor. Aldığımdan beri 4 ay geçti 6-7 kere driverları silip yüklemek zorunda kaldım. Eğer bu ikisi arasında kaldıysan 5060 ti al fakat beklerim diyosan 9060 xt yi bekle. 7000 serisni alma hala driver sorunları oluyor.

Hocam 7800 xt nitro+ aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hiçbir çökme donma yaşamadım ısıları muazzam 70 i geçmedi hiçbir şekilde bana sorarsanız amd bu sefer yapmış 2. el rtx 3080 almayı düşünüyordum ama iyikide almamışım hem ondan daha güçlü hemde rx 580 serilerinde anlatılan sorunlarla karşılaşmadım tercih sizin.

Hocam 7800 xt nitro+ aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hiçbir çökme donma yaşamadım ısıları muazzam 70 i geçmedi hiçbir şekilde bana sorarsanız amd bu sefer yapmış 2. el rtx 3080 almayı düşünüyordum ama iyikide almamışım hem ondan daha güçlü hemde rx 580 serilerinde anlatılan sorunlarla karşılaşmadım tercih sizin.
Driver güncelleme gelince yapmayın hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı