7870XT Servise Gidecek

Proppy1

Hectopat
İyi akşamlar Technopat üyeleri.

Öncelikle başımdan geçen olayları anlatayım. Sapphire HD 7870 XT kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşadım, daha sonra öğrendim ki bu arıza herkeste olabilen siyah ekran hatasıymış. Bilgisayarımı Vatan Bilgisayara gönderdim ve oyun oynarken 20-30 dakika sonra siyah ekran hatasıyla karşılaştığımı söyledim. 1 Hafta sonra bana ellerinde oyun olmadığı için deneyemediklerini, yeni bir HDD takıp bilgisayarı açtıklarını ve bilgisayarın sapasağlam olduğunu, bana temiz bir format atarsam hatanın gideceğini söylediler. Bende biraz önce kasamı aldım ve hemen tabletin başına geçtim ve size sorularım var. Öncelikle formatla düzeleceğini sanmıyorum çünkü bilgisayarın bios ayarlarına bakarken bile arıza verdiği oluyordu.

Sizce format ile düzelebilir mi boşa format atmak istemiyorum. Ekran kartının kutusunu attım fakat garanti belgeleri duruyor. Kağıdın üstünde Penta Bilgisayar yazıyor sanırım oraya göndereceğim. Kutuyu attığım için ekran kartını ayakkabı kutusuyla göndereyim diyorum. Ekran kartı, garanti belgesi, Vatan Bilgisayar fişi ve üstünde açıklama olan bir A4 kağıdı göndersem yeterli sanırım.

Bir de kartı kargolamadan önce firma ile iletişime geçmem gerekir mi yoksa kargoyu aldıkları gibi işe koyulurlar mı? Biraz hikaye gibi oldu kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim. Yanlış düşündüğüm ya da yaptığım bir şey yok sanırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı